Hovedtelefoner

Beyerdynamics nye bærbare hovedtelefoner lyder som stationære.
forfatter

De, der ønsker lydkvaliteten fra kostbare, stationære high-end-hovedtelefoner, men vil have mulighed for at tage dem med på turen, bør tjekke den nye version af den håndlavede Beyerdynamic T5P, som nu lanceres i sin anden generation.

Den første version kom i 2010, og lyden er nu mere finjusteret, og dæmpningen af højttalerelementerne er forbedret for endnu bedre musikoplevelser.

Foto: Beyerdynamic
Foto: Beyerdynamic

Stor lyd, lav impedans
Beyerdynamic lover detaljeret, silkeblød og varm lyd med præcis basgengivelse. Og dette vel at mærke i en bærbar indpakning med en lav 32 ohms impedans til brug med mobiltelefoner og andre bærbare afspillere med begrænset udgangsniveau. For at det er muligt at lytte i støjende omgivelser er hovedtelefonerne af den lukkede type, som dæmper udefra kommende støj meget effektivt.

At de er let drevne, betyder ikke, at de er små. Der er tale om fuldvoksne over-ear-hovedtelefoner, der ikke er sammenklappelige.

Også prisen er fuldvoksen: Ca. 7.200 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.