Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Konkurrence: Vis os dit hjemmekontor og vind præmie til 900 kroner

I disse dage, hvor mange arbejder hjemmefra, er det vigtigt at have udstyret på hjemmekontoret i orden. Derfor deltager Lyd & Billede nu i #homeofficechallenge.

Skrevet af / 25/03/2020 - 17:55
Konkurrence: Vis os dit hjemmekontor og vind præmie til 900 kroner

Her på Lyd & Billede skriver vi hver dag til alle jer, der går mega meget op i udstyr. Og vi ved selvfølgelig, at rigtig mange af jer, ligesom os, også arbejder hjemmefra.

Vores egen Geir Gråbein Nordby har allerede vist os sit hjemmekontor, og vi tænker, at det er en god anledning til, at også DU viser os og de andre læsere, hvordan netop dit hjemmekontor ser ud.

Læs også Alt hvad du har brug for på hjemmekontoret! Vi på Lyd & Billede arbejder skam også hjemmefra. Kom med hjem til Gråbein og få tips til, hvordan du gør dit hjemmekontor til et underholdningscenter.

Derfor kører vi netop nu en konkurrence på Facebook under hashtagget #homeofficechallenge, hvor du har mulighed for at vinde et sæt Supra Nero TX True Wireless hørepropper til værdi af 900 kroner (sponsoreret af Sound by Sweden)!

For at deltage skal du blot klikke på Facebook-opslaget herunder (klik på Se mere) og følge reglerne. Konkurrencen løber frem til fredag d. 27. marts kl. 16:00, men bare rolig. Hvis du ikke vinder, eller ikke når at deltage, så kører vi en ny konkurrence fra på mandag. Faktisk kommer vi til at køre en ny konkurrence under hashtagget #homeofficechallenge HVER uge, så længe coronakrisen varer!

Sådan klarer andre #homeofficechallenge

For en god ordens skyld må vi hellere understrege, at det ikke er os, der har opfundet hashtagget #homeofficechallenge.

Faktisk bugner internettet i disse dage med kreative indslag under hashtagget #homeofficechallenge. Specielt på Twitter, men også på andre sociale medier, deler folk fra hele verden, hvordan de overlever arbejdsdagen på hjemmekontoret uden at miste forstanden.

Sådan holder man sig f.eks. i form …

The struggle is real!

Og dem, der forsøger at arbejde hjemme og passe børn samtidig, vil måske nikke genkendende til dette …

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top