itemprop

Konkurrence: Vis os dit hjemmekontor og vind præmie til 900 kroner

I disse dage, hvor mange arbejder hjemmefra, er det vigtigt at have udstyret på hjemmekontoret i orden. Derfor deltager Lyd & Billede nu i #homeofficechallenge.

Her på Lyd & Billede skriver vi hver dag til alle jer, der går mega meget op i udstyr. Og vi ved selvfølgelig, at rigtig mange af jer, ligesom os, også arbejder hjemmefra.

Vores egen Geir Gråbein Nordby har allerede vist os sit hjemmekontor, og vi tænker, at det er en god anledning til, at også DU viser os og de andre læsere, hvordan netop dit hjemmekontor ser ud.

Læs også Alt hvad du har brug for på hjemmekontoret! Vi på Lyd & Billede arbejder skam også hjemmefra. Kom med hjem til Gråbein og få tips til, hvordan du gør dit hjemmekontor til et underholdningscenter.
 data-srcset

Derfor kører vi netop nu en konkurrence på Facebook under hashtagget #homeofficechallenge, hvor du har mulighed for at vinde et sæt Supra Nero TX True Wireless hørepropper til værdi af 900 kroner (sponsoreret af Sound by Sweden)!

For at deltage skal du blot klikke på Facebook-opslaget herunder (klik på Se mere) og følge reglerne. Konkurrencen løber frem til fredag d. 27. marts kl. 16:00, men bare rolig. Hvis du ikke vinder, eller ikke når at deltage, så kører vi en ny konkurrence fra på mandag. Faktisk kommer vi til at køre en ny konkurrence under hashtagget #homeofficechallenge HVER uge, så længe coronakrisen varer!

Sådan klarer andre #homeofficechallenge

For en god ordens skyld må vi hellere understrege, at det ikke er os, der har opfundet hashtagget #homeofficechallenge.

Faktisk bugner internettet i disse dage med kreative indslag under hashtagget #homeofficechallenge. Specielt på Twitter, men også på andre sociale medier, deler folk fra hele verden, hvordan de overlever arbejdsdagen på hjemmekontoret uden at miste forstanden.

annonce

Sådan holder man sig f.eks. i form …

annonce

The struggle is real!

annonce

Og dem, der forsøger at arbejde hjemme og passe børn samtidig, vil måske nikke genkendende til dette …

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

 data-srcset

JBL går ind i ANC-kampen

Nye støjdæmpende hovedtelefoner i luksusklassen skal tage kampen op mod Sony, Bose og de andre.

Scroll til toppen