Nyhed

JBL Quantum-serien er i butikkerne nu

JBL’s første forsøg udi gaming-headsets hedder Quantum, og nu er de her.
forfatter

JBL’s første serie af gaming-headsets er tilgængelig nu. Navnet er Quantum, og vi så dem først på CES-messen i Las Vegas i starten af året.

Priserne starter ved sølle 300 kroner for Quantum 100 og strækker sig helt op til 1.900 kroner for topmodellen Quantum One. Her får du 360 graders lyd, og med integrerede sensorer flytter headsettet lydbilledet, når du drejer hovedet. Det betyder, at lydene fra spillet altid er rigtigt placeret i forhold til, hvad der foregår på skærmen, også hvis du drejer hovedet.

JBL Quantum One. (Foto: JBL)

Vores udsendte fik lidt af en aha-oplevelse under demoen på CES. Vi har nu fået Quantum One ind til test, og vi glæder os til at tjekke det nærmere ud.

Læs mere om hele JBL Quantum-serien her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.