TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

JBL og The Rock samarbejder om nye hovedtelefoner til træning

Aldrig har ordet hørebøffer været mere passende!

forfatter
Publiceret 28/08/2021 - 19:53

Den tidligere wrestler, nu filmstjerne Dwayne “The Rock” Johnson er kendt for sine hårde træningspas, og med 265 millioner følgere på Instagram er han også blevet lidt af en influencer. Nu har han sat sit navn på et sæt hovedtelefoner. De hedder noget så fint som UA Project Rock Over-Ear Training Headphones Engineered by JBL og er udviklet i samarbejde med JBL og træningstøjsproducenten Under Armour.

Hårdføre hovedtelefoner til hård træning

De nye hovedtelefoner er IPX4-certificerede og skal være lavet til at kunne tåle de hårdeste og svedigste træningspas. De anvender angiveligt Under Armours egne materialer for at give god stabilitet og åndbarhed. Ørepuderne skal være slidstærke og hurtigtørrende, og kan vaskes i hånden efter brug.

Selve hovedtelefonerne skal også være slidstærke og er skræddersyet til intens træning. Lyden er finjusteret af The Rock selv med bl.a. forstærket bas for at give maksimal motivation!

Hovedtelefonerne har aktiv, adaptiv støjreduktion med mulighed for at styre baggrundsstøjniveauet via TalkThru og Ambient Aware med et enkelt knaptryk. Med TalkThru sænkes lydniveauet, så det er lettere at få en hurtig snak med eventuelle træningspartnere, mens Ambient Aware giver mulighed for at være mere til stede i træningscenteret, ved at hovedtelefonerne også tager lyd ind fra omgivelserne.

De understøtter også stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa.

Pris og tilgængelighed

UA Project Rock træningshovedtelefoner er tilgængelige nu, og prisen er 2.249 kroner.

Funktioner:

 • Adaptive Noise Cancelling
 • JBL Charged Sound finjusteret af The Rock
 • Robust holdbarhed
 • UA Storm Super Grip og SuperVent stofteknologier
 • Op til 45 timers Speed Charge-batteri med USB-C-opladning
 • “Bionisk hørelse” med TalkThru- og Ambient Aware-teknologier
 • Håndfri talekommandoer med Google Assistant og Amazon Alexa
 • Understøttelse af JBL-app’en for tilpassede EQ-indstillinger
 • UA Storm Super Grip for stabilitet
 • Google Fast Pair
 • 12 måneders MapMyFitness Premium-medlemskap inkluderet
 • Farve: Sort

Mere info: dk.jbl.com

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har begået et sæt helt trådløse hørepropper, specielt egnede til spil over Bluetooth.
Trådløse STAX-hovedtelefoner koster ikke en formue De trådløse STAX Spirit S3 fra Edifier bruger specielle drivere. Men ikke den slags, man måske skulle tro.
De her kan du have i ørerne hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og med det fantastiske lydgennemslip er der stort set aldrig behov for at tage dem ud af ørerne.
Momentum 4: Sennheiser fornyer designet Sennheiser Momentum 4 Wireless får et helt nyt design. Vi forventer også en opgradering af samtalekvaliteten, men hvad med musikken?
Beoplay EX: Kunne have været fantastiske B&O’s Beoplay EX er blandt de allerdyreste trådløse hørepropper. Er de også blandt de bedste?
Audezes dyreste er blandt de bedste vi har hørt LCD-5 er mindre og meget lettere end nogen af de andre hovedtelefoner i serien. Men sikke en lyd!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend