Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Jabra vil gøre kontorarbejde nemmere med Evolve2

Mindre støj, bedre lydoverførsel – og dobbelt så effektiv isolering af din stemme.

Skrevet af / 30/03/2020 - 17:37
Jabra vil gøre kontorarbejde nemmere med Evolve2

Da Jabra lancerede Elite 85h, overraskede de med, hvad der sandsynligvis er branchens bedste talelyd i et par støjreducerende hovedtelefoner. I hvert fald på markedet for hovedtelefoner til musik, hvor man ikke har nogen mikrofonbom foran munden. Her sidder mikrofonerne nemlig i ørekopperne, hvilket er en udfordring i forhold til at få ren talelyd. Men det løste Jabra elegant med otte indbyggede mikrofoner, hvoraf fire blev brugt til støjudligning, mens de fire andre blev brugt til at få renest mulig tale.

Nu kommer Jabra med en række nye headsets til kontormiljøer, som jo er den branche, de udspringer fra og har udmærket sig i. Serien hedder Evolve2, og denne gang har de bl.a. taget ved lære af det arbejde, de lavede med netop Elite 85h.

Læs også Jabra udfordrer eliten Jabra vil have del i markedet for støjreducerende hovedtelefoner i luksusklassen.

Lukker mere støj ude

Evolve2 lukker mere støj ude og giver bedre stemmeklarhed. Hvilket gør det lettere at arbejde i mere krævende arbejdsmiljøer, såsom åbne kontorlandskaber og andre steder med meget støj. Headsettene fungerer med alle førende konferenceplatforme som f.eks. Skype og Zoom, og særlige Microsoft Teams-versioner er også på vej.

Topmodellen Jabra Evolve2 85 ligner Elite 85h af udseende, men har også en mikrofonbom foran munden. (Foto: Jabra)

Overvåger signalvejen

Headsettene kan integreres med de mest kendte software- og overvågningsløsninger, så IT-afdelinger kan analysere hvert enkelt headsets ydelse og hurtigt identificere eventuelle fejl, som giver dårlig samtalekvalitet, hvad enten det så skyldes Wi-Fi-routeren, kommunikationsinfrastrukturen eller brugerens personlige indstillinger.

Desuden kan man med Jabra Xpress-softwaren nemt styre headsettet, f.eks. lave firmware-opdateringer og implementere nye funktioner.

Samarbejde kan blive en tidsrøver

Mere komplekse arbejdsopgaver øger behovet for samarbejde, hvilket betyder, at medarbejdere ofte bruger mere tid sammen end alene og mere koncentreret. Det kan være distraherende, især i åbne kontorlandskaber med mange ofte højlydte samtaler omkring én.

I disse tider, hvor den halve verden arbejder hjemmefra, er der også behov for teknologiske løsninger, som fungerer i begge sammenhænge. Jabra vil gerne have, at Evolve2-serien skal være det oplagte valg for folk, der gerne vil bruge det samme produkt på arbejdspladsen, derhjemme, og når man er på farten.

Jabra Evolve2 65 er en on-ear-model, her i beige og anbragt i ladeholderen, der kan tilkøbes. (Foto: Jabra)

Førende på lyd og samtale

Topmodellen i den nye Evolve2-serie – Evolve2 85 – leverer 50 procent bedre støjreduktion end forgængerne via såkaldt Digital Hybrid ANC og lydisolerende ørepuder af memory-skum. De har 40 procent bedre lydoverførsel og er dobbelt så effektive til at isolere brugerens stemme fra det omgivende miljø.

Hvor topmodellen til forbrugermarkedet – Elite 85h – anvender otte mikrofoner, har Evolve2 85 hele ti mikrofoner for at få endnu klarere tale i de mest støjrige miljøer.

Evolve2-serien har 360 graders synligt optaget-lys på begge ørekopper, som viser kollegerne, at brugeren ikke er tilgængelig. De trådløse hovedtelefoner i serien kan kobles til alle mobile enheder, og med Jabra Sound+ app’en kan man tilpasse lydoplevelsen til ens egen smag.

Evolve2-serien består af tre headsets:

Evolve2 85 har Digital Hybrid ANC og i alt ti mikrofoner, heraf to i mikrofonarmen og otte i ørekopperne. Det har hele 37 timers batterilevetid, 40 mm drivere, som giver en førsteklasses musikoplevelse, og integreret 360 graders optaget-lys på begge ørekopper. Headsettet er udviklet til at udnytte den nyeste lydteknologi og har bedre batterikapacitet, tilslutning og lydprocessering. Evolve2 85 er beregnet til både kontorbrug og på farten.

Evolve2 65 har tre mikrofoner, heraf to i mikrofonarmen og en i højre ørekop. Det har 37 timers batterilevetid og tre gange bedre trådløs rækkevidde end det eksisterende Evolve 65.

Evolve2 40 er en kabelbaseret variant med samme komfort, holdbarhed og brugeroplevelse som Evolve2 65.

Dedikeret Teams-knap

Microsoft Teams-varianterne i serien har en dedikeret Microsoft Teams-knap, der giver øjeblikkelig forbindelse til kolleger og møder. En LED-statusindikator på headsettet signalerer bl.a. missede opkald eller møder.

Evolve2 85 og Evolve2 65 inkluderer Jabras nye Bluetooth-adapter (dongle), som er tilgængelig i enten USB-C- eller USB-A-version.

Jabra Evolve2 40 er den billigste model i den nye serie. Det er identisk med Evolve2 60, bare med kabel. (Foto: Jabra)

Priser og tilgængelighed

Jabra Evolve2-serien bliver tilgængelig i april. Evolve2 85 og Evolve2 65 kommer i to farver, sort og beige, mens Evolve2 40 kun kommer i sort.

Priser

Evolve2 85 Stereo: 3.340,53 kr. (3.638,12 kr. med bordstativ til opladning)
Evolve2 65 Stereo: 1.554,94 kr. (1.852,54 kr. med bordstativ til opladning)
Evolve2 65 Mono: 1.480,54 kr. (1.778,14 kr. med bordstativ til opladning)
Evolve2 40 Stereo: 885,35 kr.
Evolve2 40 Mono: 810,95 kr.

jabra.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

1 kommentar til “Jabra vil gøre kontorarbejde nemmere med Evolve2”

  1. Jonas Hansen

    fedt at se et dansk brand, med dansk udvikling, der leverer så spændende produkter.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top