TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hovedtelefoner som tåler tæsk

Danske Jabra havde et par nyheder med på årets mobilmesse. Mest interessant er Jabra Revo, som kan tåle lidt af hvert.

forfatter
Publiceret 26/02/2013 - 11:54

Jabra er bedre til at producere hovedtelefoner til din mobil, end de er til at holde pressemøder. Heldigvis, for dagens pressemøde på Jabra-standen her på mobilmessen i Barcelona, var en rodet omgang, hvor ingen kunne høre, hvad der blev sagt.

Heldigvis skulle lyden i de tre nye hovedtelefoner fra det danske firma – en del af GN Store Nord, der ellers er mest kendt for sine høreapperater – være noget bedre, og det skyldes åbenbart ikke kun Jabras moderselskabs ekspertise udi audiologi, men også et samarbejde, som Jabra har haft med Dolby Laboratories om at integrere Dolby Digital Plus i den Sound App, der kan bruges sammen med hovedtelefonerne.

”Vi er kendt over hele verden for at levere fremragende løsninger til afspilning af lyd. Vi har integreret Dolby Digital Plus teknologi i de nye produkter, som – sammen med Jabra’s eksklusive Sound App til iOS og Android enheder – skaber en mere fyldig og helstøbt lyd, der ofte mangler i digital komprimeret lyd. Nu behøver musikelskere ikke længere at gå på kompromis med lydkvalitet, når de er på farten,” siger Anne Raaen Rasmussen, Senior Vice President, Mobile Division hos Jabra.

Det eneste det kræver er, at man downloader Jabra’s opdaterede Sound App og installerer den på sin smartphone eller tablet. App’en leverer Dolby Digital Plus surround sound med forbedret bas og højfrekvenstoner, foruden at den leverer Graphic Equalizer med indbyggede og personlige indstillingsmuligheder. Endelig får man en funktion, der hjælper med at finde præcis de Jabra hovedtelefoner, der giver den optimale lyd oplevelse. Jabra Sound App gør det ligeledes muligt at oprette og administrerer playlister og dele musik via sociale medier.

Jabra Revo – med og uden ledning
Jabra’s hovedtelefoner er designet til at blive brugt, og de nye produkter er ingen undtagelse. Både de trådløse Jabra Revo wireless og de ledningsbaserede Jabra Revo er fremstillet med  aluminiumsramme, stålhængsler og en splintfri hovedbøjle, som sikrer høj fleksibilitet, hvilket vi fik demonstreret på Jabra-standen. De er desuden udstyret med polstrede hovedbøjler og ørekopper af skum.

Jabra Revo Wireless
Jabra Revo Wireless

Den trådløse udgave, Revo Wireless, understøtter Bluetooth 3.0 og kan desuden parres med mobilen via NFC.  De kommer til at koste 1.995 kroner, mens Revo med ledning kommer til at koste 1.495 kroner.

Jabra Revo Corded
Jabra Revo Corded

Jabra Vox
Hvor Revo-hovedtelefonerne er holdbare, hævder Jabra, at Vox er in-ear hovedtelefoner med et kabel, der ikke filtrer. Og hvem kender ellers ikke til problemet med at skulle få styr på en ordentlig gang kabelsalat, hvis de små hovedtelefoner har været en tur i lommen?

Jabra Vox
Jabra Vox

Vox kommer med specielt konstruerede og høreapperatslignende ColorCore Eargels, hvilket ifølge Jabra sikrer komfort og dyb lyd. Men så er prisen også ordentlig. Hele 799 kroner skal man slippe for Jabra Vox.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend