Hovedtelefoner

Blue lover os, at Lola giver os musikken, som den virkelig skal lyde,
forfatter

American Blue er en helt ny spiller på markedet for hovedtelefoner. Virksomheden er ellers primært kendt for sine mikrofoner. Ikke mindst studiemikrofonen Yeti, som takket være et indbygget lydkort kan sættes direkte i USB-porten på din computer.

Foto: Blue
Foto: Blue

Blue hævder, at meget af den musik, som vi lytter til i dag, er optaget med Blues mikrofoner i studier over hele verden, så hvorfor ikke lade den blive reproduceret med det klangideal, som Blue bygger på? Dette er udgangspunktet for den nye hovedtelefon Lola.

Foto: Blue
Foto: Blue

Lukket
Hovedtelefonerne er af den lukkede type for optimal forsegling, det er praktisk, når du er på farten. For Lola skulle i kraft af en impedans på 42 ohm være lette at drive med en smartphone.

Driverne er store, 50 mm, og udviklet af Blue selv. Vi loves en præcis lydgengivelse, “hvor de lave frekvenser er stramme og kraftige, mellemtonen tydelig, og de høje frekvenser tilstrækkeligt vidtrækkende.”

Foto: Blue
Foto: Blue

Uanset om du lytter til musik på MP3, i FLAC-format eller på vinyl, eller streamer direkte fra Spotify, lover Blue, at ejere af Lola få ørerne op for detaljer, som de aldrig før har lagt mærke til i musikken.

Vi har hørt alt dette før, men Lola ser tilstrækkelig spændende ud til, at vi er interesserede i at høre den.

prisen bliver ca. 2.100 kroner.

blue-headphones.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.