TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hovedtelefoner fra Bang & Olufsen

B&O Play lancerer en ny hovedtelefon og en øreprop.

forfatter
Publiceret 10/04/2013 - 13:53

Hovedtelefoner går der efterhånden tretten af på dusinet, og det gælder om at skille sig ud. At Bang & Olufsen på andre områder har bevist, at de kan det, er der ikke megen tvivl om. Men det er ikke nok med et flot design, når man skal gøre sig bemærket på hovedtelefonmarkedet.

Lydkvalitet er vigtig, og B&O hævder at have sat dette i højsædet. Blandt andet ved at lave omfattende studier omkring formen og kurverne på det menneskelige øre for at beregne en passende form på hovedtelefon, således at man minimerer lydlækage og i stedet ”afslører alle de fine detaljer i musikken, uanset lydniveau”.

De to nye hovedtelefonmodeller, BeoPlay H3 og H6, består stor set af overfladebehandlet (elokseret) aluminium og er ifølge B&O både meget lette samtidig med at de er robuste og modstandsdygtige overfor ridser. Huset på øreprop modellen H3 er skåret ud af en enkel blok solid aluminium. Den større H6 har elokseret aluminium på den justerbare bøjle og beskyttelsesplade udenpå klokkerne.

BeoPlay H6 kommer i to udførelser, hvor vi er specielt begejstrede for den beige variant.
BeoPlay H6 kommer i to udførelser, hvor vi er specielt begejstrede for den beige variant.

BeoPlay H6 lover et ”naturligt og troværdigt lydbillede med en ren mellemtone og balanceret bas og diskant”. De 40 mm højttalerelementer er egenproducerede med neodymmagneter. En refleksport på indersiden giver en dybere basrespons fra et ellers lukket hovedtelefondesign.

Øreproppen BeoPlay H3 kommer i tre farvevarianter.
Øreproppen BeoPlay H3 kommer i tre farvevarianter.

BeoPlay H3 går ind i øret og bruger 10,8 mm elementer og en ny ”Micro Bass Port”, også denne for at give en mere udstrakt og naturlig basrespons. Sammen med 23 ventilationshuller lover B&O, at BeoPlay H3 leverer et uanstrengt og åbent lydbillede.

Priserne for H3 og H6 er henholdsvis 1.899 og 2.999 kroner.

beoplay.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend