Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Hørepropper med 14 timers batteritid

Det er Jaybird, der står bag sportshørepropperne Tarah Pro, som de selv hævder har brancheledende batterilevetid.

Skrevet af / 04/11/2018 - 22:49
Hørepropper med 14 timers batteritid

Jaybird Tarah Pro er trådløse sportshørepropper med hele 14 timers batterilevetid. Det vil sige, de er ikke af typen ​​HELT trådløse hørepropper, men er forbundet med et kabel, som hænger bag nakken på brugeren.

Tarah Pro er de første i Jaybirds Pro Series – en ny serie af trådløse sportshovedtelefoner “på topniveau for udholdenhedsudøvere”.

Ud over den lange batterilevetid har Tarah Pro hurtigopladning, der giver to timers brug efter fem minutter i ladestikket.

(Foto: Jaybird)

Personlig EQ

Hvis du downloader Jaybird-app’en, kan du lave en hurtig høretest for at oprette en personlig EQ-indstilling baseret på Jaybirds egne algoritmer. Testen hjælper dig med at indstille din ideelle lydprofil, “som giver en unik, personlig musikoplevelse med kompromisløs lydkvalitet”.

Alt dette ud over Jaybirds standard-EQ samt Spotify-integration, som gør det muligt at oprette og dele spillelister i app’en.

Skift pasform

Og så er der funktionen Switch Fit. Fordi alle træner forskelligt, gør Switch Fit det muligt for løbere og andre sportsfolk hurtigt at skifte mellem en pasform over øret for sikker, sportstilpasset brug og en under øret for mere afslappede situationer, samtidig med at propperne forbliver i ørerne.

En klæbefri, reflekterende stofledning gør dig synlig for trafikken om aftenen, og det såkaldte Speed ​​Cinch kabelhåndteringssystem lover desuden supernem justering af længden af ​​kablet. Tarah Pro kommer med tre forskellige størrelser silikonedutter og -vinger for tilpasset, behagelig og sikker pasform.

En såkaldt Snap Lock-funktion sætter automatisk musikken på pause, når hørepropperne klikkes sammen og forvandles til et halsbånd. Musikken starter automatisk, hvor du slap, når du sætter propperne i ørerne igen, hvilket sparer batterilevetid.

Snap Lock forvandler Jaybird Tarah Pro til et halsbånd, og musikken pauses automatisk. (Foto: Jaybird)

Jaybird Tarah Pro er vandtætte

Tarah Pro er “fjerlette” og desuden vandtætte og svedresistente med IPX7-certificering, hvilket betyder, at de kan tåle alle typer vejr, du måtte udsætte dem for: Regn, sne eller endda utilsigtet nedsænkning i vand i op til 30 minutter.

Jaybird har anvendt en dobbelt hydrofobisk nanobelægning på propperne, så du kan træne så hårdt, du vil: “Alt ved Tarah Pro er designet for at sikre maksimal vand- og svedbeskyttelse, inklusive brugen af den USB-kompatible proprietære oplader,” kan man læse i pressemeddelelsen.

(Foto: Jaybird)

Pris og tilgængelighed

Jaybird Tarah Pro Wireless Sport Headphones, som det fulde navn lyder, kan allerede nu bestilles via jaybirdsport.com. Derefter kommer de i udvalgte butikker i november 2018 til en pris af ca. 1.200 kroner.

Tre farvekombinationer bliver tilgængelige. Black/Flash og Mineral Blue/Jade kommer overalt, mens den tredje farve, Titanium/Glacier, kun kan købes gennem jaybirdsport.com og Best Buy.

 

Mere info: jaybirdsport.com

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

Trådløse hørepropper til jul: De 10 bedste køb

Køb støjdæmpende hovedtelefoner til jul

Apple sælger USB-C ladeetui separat

Har du set den slags hørepropper før?

Hørepropper - med 8K-lyd?

0
Scroll to Top