Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Hørepropper der kan tåle en hård medfart

Med de trådløse træningshørepropper Vista 2 lover Jaybird militær standard med uovertruffen holdbarhed.

Skrevet af / 08/06/2021 - 10:47
Hørepropper der kan tåle en hård medfart

Ikke nok med at de nye træningshørepropper Jaybird Vista 2 er vandtætte og sved- og støvafvisende, de skal også være stødsikre. Der er sket en del, siden vi testede Vista 1 for omkring et år siden. Bl.a. er lade-etuiet også blevet vandtæt, så hørepropperne kan tåle at ligge i træningstasken sammen med våde håndklæder og træningstøj.

Læs også Videoanmeldelse: Sportshørepropper med tryk på bassen Jaybird Vista er stabile og har masser af bas-energi! Men der er også taget nogle underlige valg her.

Batteritiden opgives til 24 timer og muliggør otte timers uforstyrret spilletid. Hvis du helt spontant får trang til en løbetur og opdager, at batteriet er fladt, er der hurtigopladning, som på kun fem minutter giver dig en times brug.

jv3 jv4 jv5
<
>
Ud over den oplagte farve sort kommer hørepropperne også i Nimbus Grey og Midnight Blue. (Foto: Jaybird)

Er du et sjuskehoved, kan du via Jaybird-app’en få hjælp til at finde dine bortkomne høretelefoner, og ifølge producenten kan du via Find My Case-funktionen også spore dine hørepropper, selv når de ligger i det lukkede etui – en funktion, som Jaybird er de første til at lancere.

Ifølge producenten har man arbejdet på at fjerne så meget forstyrrende baggrundslyd, f.eks. blæst, som muligt under telefonsamtaler, og det er en af grundene til, at Vista 2 er udstyret med to mikrofoner i hver øresnegl.

Vista 2 kan tåle at blive våde efter en svedig træningstur. (Foto: Jaybird)

Føl dig helt tryg med Vista 2

Udstyret med SurroundSense-teknik og 6 mm drivere får Vista 2-brugeren mulighed for at forstærke lyden fra omgivelserne, hvilket giver øget sikkerhed under eksempelvis træning i en storby, eller lukke omverdenen ude med Active Noise Cancellation, når der skal fuldt fokus på opgaven.

“Høj lydkvalitet er afgørende for, at idrætsudøvere kan få den bedste oplevelse af deres høretelefoner, og det er også utrolig vigtigt for dem at være opmærksom på omgivelserne. Hos Jaybird er innovation i fokus, og vi har derfor valgt at arbejde med professionelle idrætsudøvere for at opnå så god en balance mellem sikkerhed og lydoplevelse som muligt. Vista 2’s avancerede teknik muliggør netop dét. Uanset hvor dine eventyr bringer dig hen, kan du nyde kvalitetslyd, samtidig med at lydbilledet tilpasses dine omgivelser,” siger direktør for Jaybird David Raffone.

Her på Lyd & Billede ser vi frem til at snøre løbeskoene og prøve et par Vista 2 for at se, hvad der egentlig er sket siden sidst!

Jaybird Vista 2 kan købes nu og koster 1.499 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top