annonce

High-end til ørene fra B&W

Hovedtelefoner

Bowers & Wilkins er klar med P9 Signature: hovedtelefoner i Champions League-klassen - tilpasset til iPhone 7.

Foto: Bowers & Wilkins
annonce

Det lå i kortene, da Apple lancerede iPhone 7 uden hovedtelefonstik: Selvom der allerede er solgt millioner af telefoner med 3,5 mm minijackstik, vil det ikke vare længe, før de nye hovedtelefoner kommer med Lightning-kabel, der passer til iPhone 7.

Bowers & Wilkins’ nye P9 Signature er ikke den første, der kommer med Lightning-kabel. Vi har testet hovedtelefoner fra både Sony og Philips med Lightning, og Libratone er blandt der, der for nylig har lanceret hovedtelefoner med samme kontakt.

Men ingen af dem stiller op i samme klasse som P9 Signature.

Foto: Bowers & Wilkins
Foto: Bowers & Wilkins

Hovedtelefonerne er designet af de samme folk, som konstruerede B&W’s største model i 800-serien, Series D3, som vi allerede har hørt.

Og hvis hovedttelefonerne bare er i nærheden, er der masser at glæde sig til. For B&W siger, at de har forsøgt at få hovedtelefonerne til at opføre sig som en højttaler. En ny 40 mm stor driver er vinklet på indersiden af de lukkede ørekoopper, og udstyret med et nyt ophæng, der skulle bidrage til at forbedre frekvensgangen.

Det skulle give lytteren en fornemmelse af, at lyden kommer fra fronten, hvilket reducerer den ping-pong-effekt, der er så udtalt på hovedtelefoner.

Ørepuderne omslutter øret, og er lavet i Saffiano-læder, som er tekstueret, og ikke så glat som kunstlæder. Læderet er meget blød, og mønstret betyder, at det “ånder” bedre, så hovedtelefoner ikke føles så klamme efter et stykke tid, på samme måde som kunstlæder.

annonce

Aluminiumsbøjlen er også polstret med Saffiano-læder, og hovedtelefonerne kan foldes og passer ind i et medfølgende rejseetui. Der er der også plads til kablet med 3,5 mm jackstik, en fjernbetjening, og selvfølgelig Lightning-kablet. Der medfølger også et fem meter langt kabel til hjemmebrug, med 6,3 mm jackstik.

annonce

Prisen er også i den høje ende: 6.699 kroner i Hi-Fi Klubben.

Foto: Bowers & Wilkins
Foto: Bowers & Wilkins

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Klipsch lytter til kritik og forbedrer højttaler

Bliv fit med Philips

Er der forskel på højttalerkabler – og hvorfor?

Ny telezoom til Pentax-fotografer

Denne netværksafspiller er alt, hvad du behøver. Måske nogensinde.

En Grammy til Norge

Det bedste begynderkamera er blevet endnu bedre

Fujifilm har forbedret alt det, vi kritiserede ved X-T100.

Få bedre video-optagelser med en gimbal

JBL udfordrer Klipsch Reference

Microsofts halvhjertede iPad Pro-dræber fortsætter tradition og fejler

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

Sonos-chef: Undskyld!

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Sonos-chef: Undskyld!

Alle produkter vil fortsat fungere efter maj, lover Sonos' CEO, Patrick Spence.