TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

HD-lyd i miniformat

Creative udvider Sound BlasterX-serien med et nyt medlem, der lover HD-surroundlyd i hovedtelefonerne.

forfatter
Publiceret 03/05/2016 - 14:53

Det nye lydkort fra Creative, Sound BlasterX G1, er specielt beregnet til gamere og andre, der har brug for præcis lyd på farten.

Da kortet er i USB-format, er det ikke meget større end en tommelfinger, og simulerer 7.1-kanals lyd i hovedtelefonerne.

Da kortet er udviklet med spillere for øje, kan man vælge mellem 17 forudindstillede lydprofiler til spil. Der er også en såkaldt Scout Mode, der forstærker dæmpede lyde som eksempelvis fodtrin.

Kortet fungerer med PC, Mac og PlayStation 4. USB-tilkoblingen understøtter HD-lydafspilning op til 24-bit/ 96kHz og lydoptagelse på op til 24-bit/48 kHz, hvis lydkortet fx anvendes i forbindelse med podcasts eller videoopkald.

Den indbyggede hovedtelefonforstærker har en udgangsimpedans på 2,2 ohm og er egnet til hovedtelefoner med 16- 300 Ω impedans.

Pris og tilgængelighed:
Sound BlasterX G1 koster 399 kroner, og kan købes i butikker og online.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Mere tilgængelige hovedtelefoner fra Meze Med 109 Pro ønsker Meze at tilbyde mange af kvaliteterne fra sine flagskibe til en meget lavere pris
10 helt trådløse hørepropper til under en tusse Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!
Endelig lancerer de trådløse hørepropper med støjdæmpning Beyerdynamic Free Byrd er utroligt nok deres første helt trådløse hørepropper.
Ingen ferie uden et par af disse hovedtelefoner Musik er vigtigt hele året, men specielt om sommeren er hovedtelefoner et must. Her er vores favoritter med støjreduktion.
Endelig CD-kvalitet via Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse hørepropper med aptX Lossless.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend