Lydkort

Creative udvider Sound BlasterX-serien med et nyt medlem, der lover HD-surroundlyd i hovedtelefonerne.
forfatter

Det nye lydkort fra Creative, Sound BlasterX G1, er specielt beregnet til gamere og andre, der har brug for præcis lyd på farten.

Da kortet er i USB-format, er det ikke meget større end en tommelfinger, og simulerer 7.1-kanals lyd i hovedtelefonerne.

Da kortet er udviklet med spillere for øje, kan man vælge mellem 17 forudindstillede lydprofiler til spil. Der er også en såkaldt Scout Mode, der forstærker dæmpede lyde som eksempelvis fodtrin.

Kortet fungerer med PC, Mac og PlayStation 4. USB-tilkoblingen understøtter HD-lydafspilning op til 24-bit/ 96kHz og lydoptagelse på op til 24-bit/48 kHz, hvis lydkortet fx anvendes i forbindelse med podcasts eller videoopkald.

Den indbyggede hovedtelefonforstærker har en udgangsimpedans på 2,2 ohm og er egnet til hovedtelefoner med 16- 300 Ω impedans.

Pris og tilgængelighed:
Sound BlasterX G1 koster 399 kroner, og kan købes i butikker og online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.