TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Gaming hovedtelefoner fra Monster

Med MVP Carbon by Monster på hovedet, kan gamere nyde avanceret surroundlyd og samtidig tale med andre spillere i multispillermodus.

forfatter
Publiceret 09/04/2013 - 17:06

De nye MVP Carbon by Monster er lavet i samarbejde med spiludviklere i EA SPORTS og er rendyrkede hovedtelefoner til gaming. Med indbygget mikrofon og lavet med karbondetaljer.

Hovedtelefonerne koster 2.198 kroner og findes i hvid eller sort, har en nyudviklet 30 mm stor membran, og Monsters HDHS-teknologi (High Definition Headphones Surround), som skal give naturtro lydgengivelse på spil, musik og film og bedre surroundeffekt end sædvanligt i hovedtelefoner.

HDHS-teknikken i MVP Carbon by Moster er kompatibel med den separate Gamebox-forstærker, som er tilpasset pc-brug, spilkonsollen Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii og Wii U.

Hovedtelefonerne er sammenklappelige, så de optager mindre plads, når man tager dem med sig.

MHGAEASONBK_128974_GLAM_01

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Heftigt gaming-headset fra SteelSeries Den nye topmodel Arctis Nova Pro lover bl.a. ægte surround-lyd!
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend