TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

For basfreaks

Kan du lide bas, så skal du prøve Sonys nye hovedtelefon, som er specielt lavet til dyb og mægtig basgengivelse.

forfatter
Publiceret 11/03/2013 - 14:07

Sonys XB-serie er hovedtelefoner, hvor basniveauet er skuet op, akkurat så meget, at man får ekstra skub i bassen. Kan man lide det, kan topmodellen XB910 til 1.700 kroner være lige det rigtige.

Den er lavet til bærbart brug og har både mikrofon og fjernbetjening af mobilen på den aftagelige ledning. Sony siger, de har fintrimmet øreklokkerne for dybere bas og blødere mellemtone. Samtidig skal de store puder gøre hovedtelefonerne komfortable at bære over tid.

50 mm store elementer er placeret i lukkede øreklokker, som ikke lækker lyd hverken ud eller ind, og med 24 ohms modstand og 106 dB følsomhed bør det være muligt at få lydtrykket op, selv med en mobiltelefon tilsluttet. De tåler trods alt 300 mW effekt – mere end det dobbelte af, hvad der er normalt.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend