Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Fire nye Philips-modeller til træning

Philips lancerer hovedtelefoner og hørepropper til fitness og sport.

Skrevet af / 27/01/2021 - 22:06
Fire nye Philips-modeller til træning

Af aktive sportsudøvere i alderen 16-24 år bruger næsten to tredjedele hovedtelefoner eller hørepropper. Den kage vil Philips gerne have en større bid af med fire nye modeller, der kommer til april. Der er tale om flere typer hovedtelefoner og hørepropper, både on-ear med nakkestrop og helt trådløse hørepropper.

A7306 er Philips’ nye topmodel inden for helt trådløse hørepropper til træning. (Foto: Philips)

Philips A7306 – flagskib uden ledning

A7306 er Philips’ nye flagskib blandt helt trådløse sportshørepropper. Møntet på den moderne idrætsudøver skal de give “exceptionel pasform og komfort med tre forskellige farvede vinger og tre aftagelige ørekroge”.

God pasform skal sikre den bedst mulige passive støjreduktion, mens store 9 mm drivere (højttaler-enheder) skal give “fantastisk lyd”. Batterilevetiden er op til seks timer i træk, mens det bærbare lade-etui giver 18 timer ekstra. Med hurtigopladning får man en times afspilning efter kun 15 minutters opladning.

Philips A7036 har indbygget pulsmåler, og de er kompatible med flere forskellige fitness-apps. Hørepropperne er vand-, støv- og svedtætte med IP57-certificering, og etuiet har indbygget UV-lys, som dræber næsten alle bakterier på hørepropperne i løbet af 20 sekunder.

Philips A6606 giver musik gennem kindbenet. (Foto: Philips)

Philips A6606 – musik helt ind til benet

I stedet for almindelige drivere placeres Philips A6606 ind til kindbenet, hvorpå lyden forplanter sig længere ind i ørerne. En fordel ved dette er, at hovedtelefonerne kan gøres meget vandtætte (IP67), så man kan bruge dem til at svømme med. Desuden kan man høre alt, hvad der foregår omkring én, da de ikke blokerer øregangene. En stor fordel, når man færdes i trafikken.

Philips A6606 har en meget let struktur i titanium, og pasformen skulle også gøre dem perfekte under en cykelhjelm. Som en ekstra sikkerhed kommer hovedtelefonerne med integrerede LED-lys, der styres fra Philips Headphones-app’en.

Batteriet holder til ni timers afspilning. Også her giver 15 minutters hurtigopladning en times spilletid, mens hovedtelefonerne er fuldt opladet på to timer.

Philips A4216 er til motionister og sportsudøvere, der foretrækker hørebøffer. (Foto: Philips)

Philips A4216 – til dem der foretrækker ørekopper

Hvis du ikke bryder dig om hørepropper, eller at lyden sendes gennem kraniet, og i stedet foretrækker traditionelle hørebøffer, er A4216 måske noget for dig. Det er on-ear hovedtelefoner til træning og andre “robuste udendørsaktiviteter”. Vi bliver lovet god støjreduktion og store 40 mm drivere, der skal give flot lyd med “dyb bas”.

De har lav vægt og er “ergonomisk designet for ekstra komfort”, bl.a. med memory-skum med en særlig kølegel, der forhindrer klamme ører, når man træner intensivt. Hovedtelefonerne kan også vaskes for god hygiejne.

Spilletiden er 25 timer, og 15 minutters hurtigopladning giver to timers afspilning.

Philips A3206 er semitrådløse hørepropper med nakkestrop. (Foto: Philips)

Philips A3206 – trådløse hørepropper med nakkestrop

Selv om helt trådløse hørepropper er det nye sort, betyder det ikke, at der ikke er fordele ved at vælge typen med nakkestrop. For det første har de længere spilletid. For det andet er det sværere at tabe dem, og hvis man har brug for at tage dem ud i en kortere periode, kan de hænge rundt om halsen og er lette at sætte tilbage i ørerne. I stedet for at skulle tage etuiet op af lommen og åbne det i tide og utide.

Philips A3206 tilbyder “en kombination af ydelse, komfort og tryghed til både løb, vandring og træning”. De er ekstra lette og desuden vandafvisende. Driverne er store – 13,6 mm – for bedre dynamik og basrespons.

Hørepropperne er kompatible med både Google Assistant og Apples Siri, og batteriet holder til ti timers kontinuerlig musikafspilning.

Vælg imellem tre udskiftelige vinger/dutter og tre ørekroge, så du kan finde den optimale pasform for dig. Batteri- og elektronikdåsen bagpå er forstærket med kevlar og har en indbygget refleks, så man bedre kan ses i mørke.

Læs også Ikke som andre sportshørebøffer Når hovedtelefoner bærer Adidas-logoet, stiller man nogle krav, og RPT-01 skuffer ikke.

Priser og tilgængelighed

Alle fire modeller lanceres til april. Priserne har vi endnu ikke fået.

Læs mere her.

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

Trådløse hørepropper til jul: De 10 bedste køb

Køb støjdæmpende hovedtelefoner til jul

Apple sælger USB-C ladeetui separat

Har du set den slags hørepropper før?

Hørepropper - med 8K-lyd?

0
Scroll to Top