Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Fiio FW3 True Wireless: Meget for pengene

Fiio FW3 lover bedre lyd, men mangler dog én ting.

Skrevet af / 12/07/2023 - 11:40
Fiio FW3 True Wireless: Meget for pengene

Normalt har vi kun et skuldertræk til overs for nyheder om billige hørepropper. Det er ikke i budgetklassen, man finder den gode lyd, men Fiio vil det anderledes med FW3 True Wireless.

Som er så billige, at det nærmest er uhørt, hvad de præsteret for pengene. Fiio siger selv, at de har fokuseret på lydkvalitet, og det forstår vi, når vi læser, at de har brugt Qualcomms QCC5141 Bluetooth-chip, som understøtter Bluetooth 5.2, men ikke nok med det.

Hørepropperne kan også håndtere LDAC, LHDC, AptX Adaptive, AptX, AAC og SBC, hvilket betyder, at de faktisk kan afspille 24-bit lydfiler.

Foto: Fiio

Derudover har FW3 også en AK4332 D/A-konverter med en forstærkerchip, der forsyner en 10 mm kulfiberbaseret dynamisk driver. Ganske eksotisk, og det er specifikationer, vi normalt forbinder med meget dyrere ørepropper.

Desværre er FW3 ikke udstyret med aktiv støjreduktion overhovedet. Fiio forklarer det med, at de har fokuseret på den bedst mulige lyd til prisen, og at ANC ville gøre hørepropperne meget dyrere.

Foto: Fiio

Hørepropperne kan spille i syv timer, og etuiet kan levere 14 timers batterilevetid, altså i alt 21 timer.

I Fiio Music-app’en til iOS og Android har man adgang til en 10-bånds equalizer, og FW3 understøtter low-latency gaming, som lover, at forsinkelser i lyden vil være mindre end 100 ms.

Hørepropperne har små, fysiske knapper til at styre lyden og besvare opkald, og den førnævnte app giver også mulighed for justering af balance, valg af lydcodec og fire filteropsætninger for dem, der ønsker at tilpasse lyden så meget som muligt.

Prisen er angivet til 110 euro, hvilket i vores optik virker meget rimeligt. Vi vil helt sikkert teste FW3, så snart vi får fingrene i et par.

Foto: Fiio

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

Trådløse hørepropper til jul: De 10 bedste køb

Køb støjdæmpende hovedtelefoner til jul

Apple sælger USB-C ladeetui separat

0
Scroll to Top