Nyhed

Får også stemmestyring

RHA True Connect 2 giver dig 44 timers batteritid.
forfatter

Da vi testede True Connect i 2019, roste vi RHA for en indbydende lydsignatur med heftig bas, men syntes hørepropperne var lidt slappe i mellemtonerne. De stilrene høreproppers kvalitet var overbevisende god og gav en distinkt premium-følelse.

Nu har RHA opdateret hørepropperne, og True Connect 2 har fået meget bedre batteritid, forbedret lyd og flere funktioner.

RHA siger, at de har en endnu mere stabil Bluetooth 5-forbindelse (men ikke aptX), nye mikrofoner, som er bedre til at dæmpe støj, når man taler i telefon, og understøttelse af stemmestyring (Siri, Alexa og Google Assistant) med bare en let berøring på den ene høreprop.

Propperne fås i matsort eller mørkeblå, tåler regn og sved og er IP55-certificeret, og batteritiden er rekordhøj.

Propperne alene giver dig ni timers musik, og det medfølgende batterietui 35 timer ekstra. 44 timer i alt. 10 minutters opladning i batterietuiet giver dig én ekstra times musik.

Det er mere end nogen anden ægte trådløs høreprop.

RHA siger, at de også har forbedret lyden i True Connect 2 til et mere raffineret lydbillede med den samme potente dynamik og heftige bas. Det skal blive interessant at finde ud af mere om det i en test.

True Connect 2 er tilgængelige nu til 160 euro, eller ca. 1.200 kroner, hvilket gør dem til et budgetvenligt alternativ til Sony og Sennheisers tilsvarende hørepropper.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.