itemprop

B&O’s tredje forsøg med true wireless

Beoplay E8 3rd Generation er mindre end forgængerne. Alligevel har de mere kraft og bedre batterilevetid.

Vi nåede simpelthen ikke at teste 2. generation af de helt trådløse hørepropper Beoplay E8, før der nu er en helt ny version på trapperne. Det fulde navn er Beoplay E8 3rd Generation, men de kaldes stort set kun Beoplay E8 i pressemeddelelsen.

Bang & Olufsen har anvendt 3D-modellering og tests på rigtige mennesker i forsøget på at tilpasse E8 til flere forskellige øreformer og -størrelser. Propperne er skrumpet 17 procent og vejer nu kun 5,8 gram hver. Det betyder, at Beoplay E8 kan passe ind i endnu mindre ører, og vi loves øget komfort med en mere naturlig pasform.

B&O Beoplay E8 3.0 understøtter trådløs Qi-opladning. (Foto: B&O)

Bedre lyd

Hver høreprop har fået en ny basrefleksport, der giver bedre luftgennemstrømning, så driverne kan bevæge sig mere frit og skabe en mere præcis og naturtro basgengivelse. Og med Beoplay-app’en kan du justere lyden, som du vil have den, på mobilen.

Spilletiden hævdes nu at være op til 35 timer inklusive lade-etuiet, med syv timer i selve propperne. Etuiet genoplades på kun to timer.

Bedre tale

Antallet af indbyggede mikrofoner i Beoplay E8 er fordoblet – fra to til fire – for ved hjælp af modfase at kunne annullere det meste lyd, der ikke kommer direkte fra munden. Resultatet er bedre talekvalitet med mindre støj fra omgivelserne.

Det øgede antal mikrofoner skal også forbedre den såkaldte Transparency Mode, som gør, at du kan høre omgivelserne omkring dig gennem mikrofonerne, og som aktiveres med en enkel berøring på proppen. Der er dog ingen aktiv støjreduktion.

Why so serious…? (Foto: B&O)

aptX

Vi savnede aptX på forgængeren, som også led af lige lovlig meget lydforsinkelse, hvilket gik ud over spil- og video-oplevelsen på mobile enheder. Nå, alle gode gange tre, for nu er aptX-codec’en der endelig. Det giver bedre lyd på Android-enheder, og så må vi også håbe, at forsinkelsen er lavere denne gang. Også for iPhone, der anvender AAC.

annonce

Men som vi ved, er det fuldt ud muligt at lave AAC med en lav forsinkelse. Det har Apple bevist med både AirPods Pro og Beats Powerbeats Pro. Også over-ear hovedtelefonerne Sony WH-1000XM3 har overraskende lav forsinkelse via AAC.

annonce

Pris og tilgængelighed

Beoplay E8 3rd Generation vil koste 2.750 kroner, leveres i et bære-etui af læder og understøtter trådløs Qi-opladning. De kommer i butikkerne den 14. februar og vil kun kunne fås i sort.

bang-olufsen.com/da

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen