Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

B&O går street – sammen med Pepsi

Struer vil være nede med de seje, og samarbejder med street art-kunstnere og Pepsi om redesignede udgaver af sine hovedtelefoner.

Skrevet af / 23/05/2014 - 16:36
B&O går street – sammen med Pepsi

Fodbold, moderne kultur og mode går op i en højere enhed, når B&O sammen med Pepsico sender en limited edition af sine hovedtelefoner på gaden. Og her mener vi virkelig på gaden. Hovedtelefonerne i “Live for Now”-serien er nemlig udsmykket af seks af de hotteste gadekunstnere i verden.

Navnene bag designet er den professionelle doodler Hattie Stewart fra England, den argentinske gadekunstner Jaz, den brasilianske illustrator og gadekunstner Ricardo AKN, den visuelle kunstner Zosen med base i Spanien, den visuelle kunstner Merijn Hos fra Holland og den argentinske gadekunstner Ever.

bogo_street_3

“Det er en kampagne med mange dimensioner, der omfatter kunst, livsstil og sport – elementer, som inspirerer os,” siger Henrik Taudorf Lorensen, som er corporate VP for B&O Play.

Form 2i fås til en vejledende pris på 1.099 kr, mens BeoPlay H6 koster 2.999 kr. Hovedtelefonerne kan købes på nettet, samt i – meget – udvalgte internationale butikskæder.

Ud over hobvedtelefoner omfatter “Live for Now” en lang række andre produkter, herunder mode, tøj og tilbehør, elektronik og skateboards.

Live for Now (B&O) / Live for Now (Pepsi)

bogo_street_2

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top