itemprop

Bliv fit med Philips

Hvis julefedtet skal væk, er der propper til enhver slags træning.

Julen er definitivt overstået, men den kan stadig ses på badevægten. Og da januar har været ekstraordinært lun og snefri, er der ikke rigtig nogen undskyldning for at  udsætte træning. Heller ikke mangel på motiverende musik, hvis det står til Philips, der har lanceret hele tre forskellige sæt træningspropper: SH402 on-ear, SN503 in-ear og ST702, der er ægte trådløs.

Alle tre er svedafvisende, og SN503 & ST702 er desuden vandafvisende. Regngøring skulle være nem, og de helt trådløse har indbygget desinfektion med ultraviolet lys i opladeræsken. Alle har Bluetooth 5.0.

SN503 har indbygget pulsmåler, der er kompatibel med de førende løbeapp’er: Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Polar Beat, Runtastic, Codoon og Endomondo. Det betyder, at du får lydmæssige tilbagemeldinger løbende. SN503 koster 1.199 kr.

ST702 (artikelbilledet) er ægte trådløse hovedtelefoner, så du slipper for kabler under træningen. Modellen er vandtæt efter IPX5-standarden og æsken er ikke blot oplader, men sørger også for UV-rensning af hovedtelefonen. ST702 koster 1.699 kr.

SH402 er den tilgængelige og cool mode. I mere end én forstand. Den har en speciel kølende gel på indersiden af ørepuden, som kan sænke temperaturen 3-5 grader ved tæt kontakt til huden. SH402 koster 599 kr.

Alle tre modeller er i handlen nu, så den undskyldning for at vente med træningen har du heller ikke…

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen