Search
Generic filters

Bliv fit med Philips

Hvis julefedtet skal væk, er der propper til enhver slags træning.

Julen er definitivt overstået, men den kan stadig ses på badevægten. Og da januar har været ekstraordinært lun og snefri, er der ikke rigtig nogen undskyldning for at  udsætte træning. Heller ikke mangel på motiverende musik, hvis det står til Philips, der har lanceret hele tre forskellige sæt træningspropper: SH402 on-ear, SN503 in-ear og ST702, der er ægte trådløs.

Alle tre er svedafvisende, og SN503 & ST702 er desuden vandafvisende. Regngøring skulle være nem, og de helt trådløse har indbygget desinfektion med ultraviolet lys i opladeræsken. Alle har Bluetooth 5.0.

SN503 har indbygget pulsmåler, der er kompatibel med de førende løbeapp’er: Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Polar Beat, Runtastic, Codoon og Endomondo. Det betyder, at du får lydmæssige tilbagemeldinger løbende. SN503 koster 1.199 kr.

ST702 (artikelbilledet) er ægte trådløse hovedtelefoner, så du slipper for kabler under træningen. Modellen er vandtæt efter IPX5-standarden og æsken er ikke blot oplader, men sørger også for UV-rensning af hovedtelefonen. ST702 koster 1.699 kr.

SH402 er den tilgængelige og cool mode. I mere end én forstand. Den har en speciel kølende gel på indersiden af ørepuden, som kan sænke temperaturen 3-5 grader ved tæt kontakt til huden. SH402 koster 599 kr.

Alle tre modeller er i handlen nu, så den undskyldning for at vente med træningen har du heller ikke…

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

John Alex Hvidlykke

Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Bang & Olufsen Beoplay H95

  Vejl.pris 6000 kr Fornemme støjdæmpere fra B&O

  JBL Club One

  Vejl.pris 2699 kr JBL blander sig i toppen

  Shure Aonic 50

  Vejl.pris 3200 kr Hele stjernehimlen åbenbarer sig

  Sony WH-1000XM4

  Vejl.pris 2800 kr Den nye konge af støjreduktion
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.