Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bliv fit med Philips

Hvis julefedtet skal væk, er der propper til enhver slags træning.

Skrevet af / 28/01/2020 - 10:09
Bliv fit med Philips

Julen er definitivt overstået, men den kan stadig ses på badevægten. Og da januar har været ekstraordinært lun og snefri, er der ikke rigtig nogen undskyldning for at  udsætte træning. Heller ikke mangel på motiverende musik, hvis det står til Philips, der har lanceret hele tre forskellige sæt træningspropper: SH402 on-ear, SN503 in-ear og ST702, der er ægte trådløs.

Alle tre er svedafvisende, og SN503 & ST702 er desuden vandafvisende. Regngøring skulle være nem, og de helt trådløse har indbygget desinfektion med ultraviolet lys i opladeræsken. Alle har Bluetooth 5.0.

SN503 har indbygget pulsmåler, der er kompatibel med de førende løbeapp’er: Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Polar Beat, Runtastic, Codoon og Endomondo. Det betyder, at du får lydmæssige tilbagemeldinger løbende. SN503 koster 1.199 kr.

ST702 (artikelbilledet) er ægte trådløse hovedtelefoner, så du slipper for kabler under træningen. Modellen er vandtæt efter IPX5-standarden og æsken er ikke blot oplader, men sørger også for UV-rensning af hovedtelefonen. ST702 koster 1.699 kr.

SH402 er den tilgængelige og cool mode. I mere end én forstand. Den har en speciel kølende gel på indersiden af ørepuden, som kan sænke temperaturen 3-5 grader ved tæt kontakt til huden. SH402 koster 599 kr.

Alle tre modeller er i handlen nu, så den undskyldning for at vente med træningen har du heller ikke…

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top