TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Beyerdynamic indtager øregangene

Tre nye ørepropper, hvoraf to er trådløse.

forfatter
Publiceret 13/09/2016 - 11:21

Den nye Byron-serie af ørepopper fra Beyerdynamic kombinerer ifølge producenten “fremragende lyd med kvalitetshåndværk og brugervenlighed”

Læs: Test af Beyerdynamic T70p

Serien består foreløbig af tre modeller, hvoraf en, der blot hedder Byron, er en almindelig kablet model. Dertil kommer de trådløse Bluetooth-varianter Byron BT og Byron BTA, hvoraf den sidste er luksusudgaven med ladedock.

Byron har kabel og fjernbetjening er designet til Android-telefoner. Foto: Beyerdynamic
Byron har kabel og fjernbetjening er designet til Android-telefoner. Foto: Beyerdynamic

Byron med kabel
Byron er lavet af massivt aluminium. Det har fjernbetjening på kablet, hvor du kan indstille lydstyrken, pause musikken, springe til næste sang og besvare telefonopkald. Hovedtelefonen fungerer bedst med Android-telefoner, og har ikke fuld fjernbetjening af iPhone.

Byron BT trådløs Bluetooth, og styrer mobil på kablet. Både Android og iOS understøttes. Foto: Beyerdynamic
Byron BT trådløs Bluetooth, og styrer mobil på kablet. Både Android og iOS understøttes. Foto: Beyerdynamic

Den trådløse
Byron BT og BTA er også lavet i aluminium, og tilbyder større fleksibilitet med Bluetooth-overførsel af lyden. Det betyder også, at de vil være fuldt ud forenelig med den nye iPhone 7, der er uden vanligt hovedtelefonstik.

Som de fleste Bluetooth-hovedtelefoner er Byron BT og BTA ikke helt trådløs, da propperne er forbundet med et kort kabel, har også fjernbetjeningen til Apple- og Android-enheder er placeret. Det sidder en lille magnet i hver øreprop, så de kan holdes sammen og kan hænge om halsen, når hovedtelefonerne ikke er i brug.

Byron BTA har bedre lyd med DSP, hurtigt genoplades i 90 minutter, og kommer med en oplader dock. Foto: Beyerdynamic
Byron BTA har bedre lyd med DSP, hurtig genopladning på 90 minutter, og kommer med en opladedock. Foto: Beyerdynamic

Der medfølger silikonepropper i tre størrelser, så de fleste vil kunne finde en, der passer ørene. Der medfølger desuden ørekroge til at holde hovedtelefonerne på plads under træning.

Batteriet i BT og BTA holder i op til 7,5 timer før det skal genoplades. BT oplades via USB, imens BTA som nævnt har en mere luksuriøs opladningsdock.

Byron BTA skulle have endnu bedre lyd end BT-udgaven takket være en DSP, som udjævner frekvenskarakteristikken, og den kan desuden lynoplades på 90 minutter.

Byron-serien er i handelen nu, og priserne er henholdsvis 399 kroner (Byron), 799 kroner (Byron BT) og 1.599 kroner (Byron BTA).

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er slet og ret et sæt hovedtelefoner med fantastisk vellyd, som endda har støjreduktion.
Sjælefred til spotpris Creative Zen Hybrid ser langt dyrere ud, end de i virkeligheden er. Og sådan lyder de også.
Stjernestøv fra Sennheiser Efter tre år har Sennheiser endelig opdateret sine trådløse Momentum-hovedtelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.
LG lancerer nye hørepropper LG’s nye TONE Free hørepropper sidder som støbt, og de lover store lydoplevelser med bl.a. Dolby Atmos og støjreduktion
Familieforøgelse i FreeBuds-familien FreeBuds-familien udvides med Pro 2
T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend