TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Audezes sejeste hovedtelefoner nogensinde

LCD-5 er Audezes nye indspark i kampen om “verdens bedste hovedtelefoner”.

forfatter
Publiceret 22/09/2021 - 08:24

I kampen om at lave de bedste hørebøffer er Audeze langt fremme. Deres planmagnetiske hovedtelefoner er nærmest legendariske, og nu kommer der en ny topmodel, som med garanti vil løfte nogle øjenbryn.

Læs også Audeze LCD-2 Classic LCD-2 Classic har fordelen af at være åbne og giver samtidig meget af den underholdningsfaktor, vi kender fra de lukkede.

Håndlavede

LCD-5 er en helt ny, håndlavet topmodel fra den amerikanske producent. Det er lidt uklart, om de skal erstatte LCD-4 eller lægger sig over disse, men da 4’erne koster 4.000 dollars, og prisen på 5’erne er 4.500 “døde præsidenter”, så gætter vi på, at LCD-4 er på vej ud. Rygterne om problemer med komponentmangel kan yderligere underbygge dette.

 

Audeze LCD-5. (Foto: Audeze)

Lav impedans

Med en lav impedans på 18 ohm kombineret med en meget moderat følsomhed på 90 dB må man påregne at lægge nogle kroner for en ordentlig forstærker oveni. Det burde dog ikke komme som nogen overraskelse i denne prisklasse, at elektronikken skal følge trop.

LCD-5 har helt nyudviklede ørepuder af læder, hovedbøjlen i kulfiber giver optimal dæmpning, og husene i magnesium skal give optimal stivhed i forhold til vægten. Kablet er også nyt og lavet af kobber af meget høj renhed.

Mere info: audeze.com

av3 av4 av5 av6 av7 av8
<
>
(Foto: Audeze)
Fakta, Audeze LCD-5
 • Type: Åbne, over-ear
 • Drivertype: Planmagnetisk
 • Magnettype: Neodym N50
 • Membranstørrelse: 90 mm
 • Maks. effekt: 5W RMS
 • Min. effekt: >100 mW
 • Anbefalet effekt: >250 mW
 • Maks. lydtryk: >130 dB
 • Frekvensområde: 5 Hz – 50 kHz
 • Impedans: 18 ohm
 • Følsomhed: 90 dB / 1 mW
 • Vægt: 420 g

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend