TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Apple lover endnu bedre lyd i AirPods

Tredje generation AirPods får Spatial Audio og adaptiv EQ.

forfatter
Publiceret 18/10/2021 - 20:13

Tredje generation af Apples ikoniske hvide hørepropper, de trådløse AirPods, får Spatial Audio og adaptiv equalizer. Den nye version af AirPods er også mere kompakt med kortere stilk, vandtæt og lover bedre lyd med et nyt element.

Spatial Audio kender vi allerede fra AirPods Max, hovedtelefonerne, som understøtter Dolby Atmos i Apple Music og giver dig rumfornemmelse på film og tv-serier. AirPods tilpasser også lyden i øret ved at bruge en indadvendt mikrofon, som tjekker akustikken bag propperne, altså i øret, og bruger Adaptiv EQ til at optimere lyden.

De har også AAC-ELD, som lover bedre kvalitet på samtaler.

AirPods i tredje generation er vandtætte og har en time længere batteritid end forgængeren, seks timer eller i alt 30 timer, hvis man medregner batteriet i etuiet, som også er tilpasset trådløs opladning, bl.a. med Apples MagSafe-ladere.

Sammen med styresystemet iOS 15 i iPhone og iPadOS 15 kan man få rumtilpasset lyd – Spatial Audio – også på gruppesamtaler i FaceTime, og propperne kan genfindes med Apples Hvor er?-netværk. Siri er selvfølgelig understøttet, og man kan bl.a. få Siri til at oplæse beskeder, meldinger og aftaler.

Tredje generation AirPods koster 1.549 kroner og er tilgængelige i butikkerne fra og med tirsdag 26. oktober.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend