TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Apple AirPods får surround-lyd

Både AirPods og Apple TV får Spatial Audio, dvs. surround-sound med Dolby Atmos.

forfatter
Publiceret 07/06/2021 - 21:53

Med den næste version af Apples operativsystemer iOS, macOS og tvOS får Apple Music understøttelse af Spatial Audio – eller surround-lyd – i hørepropperne AirPods og hovedtelefonerne AirPods Max.

Læs også Apple rammer plet med AirPods Max Apples første hovedtelefoner er svinedyre, men fantastisk gode. Til alt. Næsten.

Nyere Beats-hovedtelefoner vil også kunne afspille Spatial Audio, som ligeledes understøttes i Apple TV. Og ligesom på en iPad eller iPhone ændrer lydbilledet sig, når man drejer hovedet eller flytter sig til siden.

Funktionen har hidtil kun været tilgængeligt på iPad og iPhone, men nu understøttes surround-sound altså også både i Apple TV og på iMacs og MacBooks med M1-processor.

Spatial Audio, som Apple kalder det – eller Dolby Atmos – rulles også ud i Apple Music, hvor flere artister og bands kan afspilles med surround-lyd, hvis man har nyere AirPods eller Beats-hovedtelefoner og hørepropper.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

surround-sound med Dolby Atmos ?
Med stereo headset hold da op det er grineren, Dolby Atmos kræver vist ca 8 højtalere og alm surround-sound kræver vist 6 højtalere IK

Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend