Redaktionen anbefaler

Årets Bedste 2019-2020

Konto på Lyd & Billede

Log ind Abonnement Abonner på magasinet Support abonnement: Tlf:89 88 28 33 Kontakt os

Trådløs lyd

Apples forsinkede trådløse in-ear-hovedtelefoner kommer ud i butikkerne i næste uge.

Allerede i september fik vi mulighed for at prøve Apples trådløse ørepropper i forbindelse med lanceringen af iPhone 7. Der blev dengang snakket om en frigivelse i oktober, men den er siden blevet udskudt flere gange. Rygtet siger, at der har været problemer med kvaliteten i produktionen.

Men nu har Apple annonceret, at Airpods kan bestilles online til levering den 22. december. De vil også være på vej ud til butikkerne, så du kan købe dem i håndkøb i næste uge. Til julehandelen med andre ord.

Foto: Apple
Foto: Apple

Kun få producenter har lanceret helt trådløse øretelefoner, men måske Apple bliver den drivkraft, der får dem til at slå igennem på markedet. Propperne opbevares i en batteriboks, hvor de oplades, og de tænder automatisk. Hvis du bruger iPhone 7, der er udstyret med en særlig trådløs chip til hovedtelefoner, opretter de forbindelse til din mobiltelefon, når du sætter dem i øret.

Parringen synkroniseres via iCloud, så de automatisk kan bruges med iPad, Apple TV og MacBook.

Dansk pris er 1.379 kroner.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også<

Gaming-lyd fra JBL

Gaming-lyd fra JBL

JBL debuterer på markedet for spiludstyr med en serie gaming-hovedsæt.