Trådløs lyd

Apples forsinkede trådløse in-ear-hovedtelefoner kommer ud i butikkerne i næste uge.
forfatter

Allerede i september fik vi mulighed for at prøve Apples trådløse ørepropper i forbindelse med lanceringen af iPhone 7. Der blev dengang snakket om en frigivelse i oktober, men den er siden blevet udskudt flere gange. Rygtet siger, at der har været problemer med kvaliteten i produktionen.

Men nu har Apple annonceret, at Airpods kan bestilles online til levering den 22. december. De vil også være på vej ud til butikkerne, så du kan købe dem i håndkøb i næste uge. Til julehandelen med andre ord.

Foto: Apple
Foto: Apple

Kun få producenter har lanceret helt trådløse øretelefoner, men måske Apple bliver den drivkraft, der får dem til at slå igennem på markedet. Propperne opbevares i en batteriboks, hvor de oplades, og de tænder automatisk. Hvis du bruger iPhone 7, der er udstyret med en særlig trådløs chip til hovedtelefoner, opretter de forbindelse til din mobiltelefon, når du sætter dem i øret.

Parringen synkroniseres via iCloud, så de automatisk kan bruges med iPad, Apple TV og MacBook.

Dansk pris er 1.379 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.