Vild fantom-højttaler fra Devialet!

Dette er faktisk en højttaler, og en meget spændende en af slagsen. Med trådløs tilslutning og op til 3.000 W forstærkereffekt!

Franske Devialet har på kort tid slået sig op som en af de mest interessante high-end leverandører. Deres D-Premier tog os med storm i 2011, og nu har de en række trådløse forstærkere, som både er analoge og digitale. De er desuden tilpasningsdygtige. Du kan selv bestemme, om en indgang skal være digital eller analog.

Nu kommer deres første aktive højttaler: Phantom.

Devialets højttalerdebut ligner ikke de sædvanlige kantede trækabinetter, men er formet som en ellipse med højttalerenheder integreret i toppen. På siderne sidder bas-enhederne, som skal sørge for, at du får alle frekvenserne med.

Det er et ualmindeligt koncept, og vi er lidt usikre på, hvor god spredningen af lyden bliver med det integrerede højttalerelement i fronten. Men det vil vi naturligvis finde ud af i en kommende test.

Devialet har to versioner af højttaleren, Phantom og Silver Phantom.

Begge er aktive med indbygget hybridforstærker – 750 W i Phantom og 3.000 W (!) i Silver Phantom  –  og de har Wi-Fi og er selvfølgelig trådløse, så man kan streame musikken direkte til højttalerne.

De har også en optisk digitalindgang, der gør det muligt at tilslutte tv-lyden til højttaleren, og du kan naturligvis styre lyden via en app på mobilen. De støtter også multiroom. Op til 24 enheder kan kobles sammen trådløst, og synkroniseres. I så fald skal man dog have en Devialet Dialog, som er en trådløs Wi-Fi-hub til EUR 299.

En Phantom vejer kun 11 kilo, og den er bygget i aluminium og glasfiberfyldt polykarbonat. Målene er 253 x 255 x 343 mm.

Prisene bliver EUR 1.690 for Phantom og EUR 1.990 for Silver Phantom.

Højttalerne kan allerede bestilles, men er ikke leveringsklar før 15. januar 2015.

Les videre
Exit mobile version