Subwoofere

Den nye Dominion-serie fra JL Audio lover at sætte ny standard for mellemklasse-subwoofere.
Annonce
Annonce
forfatter

Amerikanske JL Audio er kendt for sine ekstreme subwoofere, der skræddersyet til os, der kan lide, at bassen vibrerer i brystet og kildrer i næsen! Modellerne i Fathom og E-serien har bogstavelig talt rystet basentusiaster over hele verden. Desværre har også prisen været rystende, og en hård dollarkurs har ikke gjort det bedre.

Det problem er den nye Dominion-serie fra JL Audio skabt til at udbedre: En mere overkommelig modelserie af subwoofere efter samme opskrift, men i mindre format.

Dominion

Foto: JL Audio
JL Audio Dominion D108 og D110. Foto: JL Audio

Dominion-serien består af to modeller, D108 og D110. Disse bruger henholdsvis 8 “og 10” basenheder med lang slaglængde monteret i et robust, lukket kabinet kombineret med kraftfulde forstærkere på 500 og 750 watt. På trods af de kompakte dimensioner skulle de to subwoofere levere rå ydelse: D108 spiller ned til 29 Hz (-3dB), mens D110 leverer masser af bastryk ned til 25 Hz (-3dB). Måske ikke så banebrydende som deres større søskende, men til gengæld koster Dominion under halvdelen af ​​Fathom og E sub.

Foto: JL Audio
Domino serien har både linjeindgang, højniveau og trådløs tilslutning. Foto: JL Audio

Subwooferne har masser af tilslutningsmuligheder i form af analog L/R RCA linjeindgang, samt højniveauindgang (højttaler). Trådløs lydtransmission er også mulig via tillægsmodulet JLink, som gør det muligt at placere subwooferen næsten overalt, uden at bekymre sig om signalkabel.

Priser:
D108 (Højglans): 7.950 kroner
D110 (Højglans: 9.950 kroner

Radioactiv