TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs Bluetooth-højttaler

De bittesmå SmallPod Bluetooth fra Scandyna er trådløse og har indbygget forstærker, som gør det mulig at spille musik hvor som helst uden en ledning.

forfatter
Publiceret 18/02/2013 - 13:05

SmallPod Bluetooth, som findes i sort, hvid eller rød højglans og koster 4.000 kroner parret, giver dig streaming af musik direkte fra din smartphone eller tablet. Den ene højttaler har forstærker indbygget og kobles sammen med den anden til et stereopar. Så er det bare at vælge favoritmusikken fra mobilen eller iPad´en og spille løs.

Højttaleren bruger Apt-X decoding, som giver meget bedre lydkvalitet end sædvanligt, når man streamer via Bluetooth. Som ellers kan lyde ganske udynamisk og fladt.

De kan kobles sammen med en subwoofer, hvis man ønsker mere bas, og har desuden en analog lydindgang med 3,5 mm minijacktilslutning, hvis man skal tilslutte en lydkilde via kabel. For eksempel en fladskærm eller laptop.

SmallPod Bluetooth finder du hos Hi-Fi Klubben.

SmallPod_bluetooth_white

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend