TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs lyd på hjul

Kitsound Kingston Light Trolley kan du trille med dig overalt, hvor du har lyst til at høre musik.

Kitsound Kingston Light Trolley er en trådløs højttaler, der ligner en krydsning mellem en guitarforstærker og en trolleykuffert. Den har indbyggede hjul og teleskophåndtag – og kan holde til kraftig brug udendørs.

Det indbyggede genopladelige batteri spiller i op til seks timer, og bagefter kan hele herligheden sættes til 230V til opladning – og mere musik.

Foto: Kitsound
Foto: Kitsound

Det har både mikrofon og lydindgang samt selvfølgelig Bluetooth til trådløs streaming af musik fra din mobiltelefon. Det har også en to-kanals mixer, FM-radio, og USB-opladning af mobil. Forstærkeren leverer en effekt på 25 watt til højttaleren.

Kingston Light Trolley koster ca. 2.000 kroner, og er tilgængelig nu.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.