TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

SW-10: Stuevenlig subwoofer fra Audio Pro

Audio Pro udvider sin trådløse satsning med den potente subwoofer SW-10!

forfatter
Publiceret 27/07/2020 - 15:26

Når det kommer til moderne lydanlæg, er det ikke let at vide, hvad man skal vælge. Skal man gå efter en enkel trådløs højttaler i bogreolen, en soundbar eller et mere traditionelt stereoanlæg? Og hvordan løser man det i så fald med TV-lyden? Svenske Audio Pro har udklækket en løsning med sine trådløse stereohøjttalere A26 og A36, som leveres med både Bluetooth og HDMI-indgang. Nu får de selskab af den aktive subwoofer Audio Pro SW-10!

Audio Pro SW-10

Den nye SW-10 er netop designet til at være et godt match til firmaets populære højttalermodeller A26 og A36, både hvad angår design og lydmæssig profil. Den kompakte subwoofer bruger en 8 tommers bas-enhed drevet af en 200 watt forstærker, kombineret med to 9 tommers passive membraner, i et 23 centimeters kubeformet kabinet. Den kan leveres i sort eller hvid finish i stil med de andre højttalere i serien og kobles til en af disse ved hjælp af en almindelig RCA-indgang.

Audio Pro SW-10 kan leveres i sort eller hvid finish. (Foto: Audio Pro)

Audio Pro er langtfra nybegynder, når det kommer til subwoofere: Den svenske producent var faktisk blandt de første til at lancere aktive subwoofere til hjemmebrug hele 42 år tilbage og har siden været kendt for at hente imponerende meget lyd ud af små kabinetter.

Audio Pros aktive højttalere A26 og A36 har både Bluetooth og egen HDMI-indgang, så de kan kobles direkte til et TV med HDMI ARC (lydreturkanal). Kompletterer du dem med en SW-10, får du et potent lydanlæg, som håndterer både TV-lyd og stereomusik. Det lyder som et spændende alternativ til en soundbar i vores ører!

Pris og tilgængelighed

Audio Pro SW-10 lander i butikkerne her i juli og får en vejledende pris på ca. 2.800 kroner.

Se videoen med A26 og A36 herunder:

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

Fem årtier med Polk Amerikanske Polk Audio har lavet højttalere i 50 år. R200AE er en jubilæumsmodel, signeret af firmaets grundlægger.
Højttalere til mandehulen Elipson Heritage XLS11 er franske - men ligner amerikanske monitorhøjttalere fra stereoens guldalder.
Der står en legende bag disse Efter pladespillerne er MoFi klar med sin første højttaler.
Få biograflyd hjemme i stuen Er lyden fra dit TV tynd og pjevset? Vi har testet fem soundbars i mellemsegmentet, som kan kurere mager bas og give dig en fed surround-oplevelse!
De bedste, vi har hørt De grønne højttalere fra Monitor Audio er en fødselsdagsgave af karat! Her får du faktisk i både pose og sæk.
QUAD ESL 63 - klassikeren vi ikke glemmer I højttalernes Hall of Fame vil en højttaler stå for sig selv. I et separat rum med en lille rørforstærker tilsluttet. Hvor den afspiller Ella Fitzgerald eller Arthur Rubinstein. Folk vil blive bjergtaget af klangen.
Følg Lyd & Billede