Nyhed

SW-10: Stuevenlig subwoofer fra Audio Pro

Audio Pro udvider sin trådløse satsning med den potente subwoofer SW-10!
forfatter

Når det kommer til moderne lydanlæg, er det ikke let at vide, hvad man skal vælge. Skal man gå efter en enkel trådløs højttaler i bogreolen, en soundbar eller et mere traditionelt stereoanlæg? Og hvordan løser man det i så fald med TV-lyden? Svenske Audio Pro har udklækket en løsning med sine trådløse stereohøjttalere A26 og A36, som leveres med både Bluetooth og HDMI-indgang. Nu får de selskab af den aktive subwoofer Audio Pro SW-10!

Audio Pro SW-10

Den nye SW-10 er netop designet til at være et godt match til firmaets populære højttalermodeller A26 og A36, både hvad angår design og lydmæssig profil. Den kompakte subwoofer bruger en 8 tommers bas-enhed drevet af en 200 watt forstærker, kombineret med to 9 tommers passive membraner, i et 23 centimeters kubeformet kabinet. Den kan leveres i sort eller hvid finish i stil med de andre højttalere i serien og kobles til en af disse ved hjælp af en almindelig RCA-indgang.

Audio Pro SW-10 kan leveres i sort eller hvid finish. (Foto: Audio Pro)

Audio Pro er langtfra nybegynder, når det kommer til subwoofere: Den svenske producent var faktisk blandt de første til at lancere aktive subwoofere til hjemmebrug hele 42 år tilbage og har siden været kendt for at hente imponerende meget lyd ud af små kabinetter.

Audio Pros aktive højttalere A26 og A36 har både Bluetooth og egen HDMI-indgang, så de kan kobles direkte til et TV med HDMI ARC (lydreturkanal). Kompletterer du dem med en SW-10, får du et potent lydanlæg, som håndterer både TV-lyd og stereomusik. Det lyder som et spændende alternativ til en soundbar i vores ører!

Pris og tilgængelighed

Audio Pro SW-10 lander i butikkerne her i juli og får en vejledende pris på ca. 2.800 kroner.

Se videoen med A26 og A36 herunder:

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.