TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Spørg eksperterne om højttalere

Dynaudio laver videobrevkasse, hvor man kan spørge om alt inden for højttalere.

Når man køber et sæt højttalere, og får dem hjem i privaten, står man ofte på bar bund. Hvordan placeres nyanskaffelsen, så man får mest muligt ud af sin investering? Hvilken forstærker vil passe? Hvordan kan stuen indrettes uden at ødelægge lyden?

Den slags spørgsmål har man normalt tænkt grundt over hos producenten, men det er sjældent, man kan få ekspertene i tale.

Hos Dynaudio prøver man nu at dele ud af sin viden og samtidig give lydinteresserede en kanal til at spørge firmaets eksperter til råds.

Spørgsmålene finder vej til firmat via dets facebookside, og svaret til udvalgte spørgere kommer i form af videoer på Dynaudios YouTube-kanal.

Den første video handler om højttalerplacering og -kalibrering og er med customer care manager Otto Jørgensen og content manager Christoper Kjærulff, der slår sig løs i den 16 minutter lange video, der er optaget i Dynaudios fabrikslokaler.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.