TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sonos Sub Mini klarer bassen

En ny, mindre Sonos-subwoofer er måske lige om hjørnet, hvis vi skal tro producentens egen app.

forfatter
Publiceret 30/11/2021 - 20:48

Sonos-brugere og testere over hele verden har længe efterspurgt en mere kompakt og billigere subwoofer i sortimentet, og nu ser det endelig ud til, at Sonos gør noget ved det: En ny model kaldet Sonos Sub Mini skulle være på vej og er muligvis blevet afsløret ved et uheld via Sonos-app’en. Det skriver hjemmesiden The Verge.

Læs også Sonos fordobler bassen Sonos Sub er tilbage i 3. generation, nu også med mulighed for at bruge to subwoofere i samme rum. Vi har testet!

Sonos Sub Mini: Kompakt og cylindrisk

Sonos tilbyder en række trådløse højttalere og soundbars i forskellige størrelser, men kun én subwoofer: Den populære Sonos Sub, der nu er ude i 3. generation, er en glimrende partner til de forskellige systemer, men også en ret stor og dyr opgradering, som kan virke lidt overdrevet til små soundbars som f.eks. Beam.

Den nye Sub Mini blev afsløret af en Reddit-bruger i selve Sonos-app’en, hvor man har mulighed for at tilføje en subwoofer til systemet. Her beskrives Mini som en “mindre, cylindrisk subwoofer” sammenlignet med den mere firkantede Sub, vi kender.

Sonos Sub Mini skal angiveligt være cylinderformet, ligesom denne 12-tommer fra SVS (PC12-NSD). Men sandsynligvis noget mindre! (Foto: SVS)

Pris og tilgængelighed

Der er endnu ikke nogen officiel pris på Sonos Sub Mini, men den bliver formentlig væsentlig billigere end storebror, der for nylig steg til hele 6.299 kroner. Vi ved heller ikke, præcis hvornår produktet kommer på markedet. Vi har derfor bedt Sonos nordiske PR-afdeling om mere info og opdaterer, når vi ved mere!

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend