TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sonos Sub Mini klarer bassen

En ny, mindre Sonos-subwoofer er måske lige om hjørnet, hvis vi skal tro producentens egen app.

forfatter
Publiceret 30/11/2021 - 20:48

Sonos-brugere og testere over hele verden har længe efterspurgt en mere kompakt og billigere subwoofer i sortimentet, og nu ser det endelig ud til, at Sonos gør noget ved det: En ny model kaldet Sonos Sub Mini skulle være på vej og er muligvis blevet afsløret ved et uheld via Sonos-app’en. Det skriver hjemmesiden The Verge.

Læs også Sonos fordobler bassen Sonos Sub er tilbage i 3. generation, nu også med mulighed for at bruge to subwoofere i samme rum. Vi har testet!

Sonos Sub Mini: Kompakt og cylindrisk

Sonos tilbyder en række trådløse højttalere og soundbars i forskellige størrelser, men kun én subwoofer: Den populære Sonos Sub, der nu er ude i 3. generation, er en glimrende partner til de forskellige systemer, men også en ret stor og dyr opgradering, som kan virke lidt overdrevet til små soundbars som f.eks. Beam.

Den nye Sub Mini blev afsløret af en Reddit-bruger i selve Sonos-app’en, hvor man har mulighed for at tilføje en subwoofer til systemet. Her beskrives Mini som en “mindre, cylindrisk subwoofer” sammenlignet med den mere firkantede Sub, vi kender.

Sonos Sub Mini skal angiveligt være cylinderformet, ligesom denne 12-tommer fra SVS (PC12-NSD). Men sandsynligvis noget mindre! (Foto: SVS)

Pris og tilgængelighed

Der er endnu ikke nogen officiel pris på Sonos Sub Mini, men den bliver formentlig væsentlig billigere end storebror, der for nylig steg til hele 6.299 kroner. Vi ved heller ikke, præcis hvornår produktet kommer på markedet. Vi har derfor bedt Sonos nordiske PR-afdeling om mere info og opdaterer, når vi ved mere!

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Slår Sonos på hjemmebane Audio Pro A15 er en stærk lille multirums-bordhøjttaler, som du kan tage med dig ud i haven i tørvejr.
lbpluss
Fyldig lyd og fuld streaming Gulvhøjttalerne Audio Pro A38 er et indretningsvenligt alt-i-et stereoanlæg med musikstreaming, multirum og TV-tilslutning.
lbpluss
Musik under bruseren Ikea Vappeby er en lille Bluetooth-højttaler, der tåler at komme med i bad.
lbpluss
Ikoniske B&O-højttalere klar til fremtiden Ny generation af Beosound hjemmehøjttalere.
lbpluss
Næste generation smarthøjttalere fra Sonos Rygterne var sande: De nye Sonos-højttalere kommer 28. marts, og vi har hørt dem.
Følg Lyd & Billede