High-end

Drømmehøjttalerne er lige om hjørnet. B&W's flagskib 800 D3 kommer ud i maj.
Annonce
Annonce
forfatter

Knus sparegrisen, sælg en nyre eller tag et lån i huset. Nu kommer Bowers & Wilkins 800 D3, den vildeste højttaler de endnu har lavet. Men den kommer til at koste det hvide ud af øjnene.

Vi har tidligere fortalt om Bowers & Wilkins nye 800-serie med high-end højttalere i flere varianter. Flagskibet har dog været længe undervejs, men nu ved vi, at Bowers & Wilkins 800 D3 debuterer på high-end messen i München i maj.

Der vil de fremvise flagskibet og naturligvis spille musik ved et eksklusivt arrangement for en inviteret presse, og vi agter at være til stede.

Læs testen af B&W 803 D3 her.

Højttaleren er den mest komplekse i den nye 800-serie, og har samme Diamond-diskant og kontinuum-mellemtone som den mindre 802 D3.

Foto: B&W
Foto: B&W

Men her er der to Aerofoil-25 cm-basenheder (802 D3 har 20 cm-enheder) i et større kabinet. Den slags kan både være godt og skidt, da store kabinetter kan få uønskede resonanser. B&W har derfor brugt stærke matrix- og metalstivere og forstærket basenhederne med kulfiber at dæmpe resonanserne i de aktive enheder.

Kraftige magneter og mindre tolerancer i svingspolesystemet skal give bedre kontrol, og delefiltersekstionen til mellemtone og diskant er ændret.

Spændende, ikke? Hvordan den lyder, kan vi fortælle mere om efter den 5. maj.