Rullende festival på otte hjul

Thunder(s)truck: Hvad ser ondere ud end Batmobilen, og har et dansegulv på 13 kvadratmeter? Et ombygget MAN militærkøretøj med 7.800 W lydanlæg!

Hvis en Bluetooth-ghettoblaster ikke giver nok respekt på festival-campen. Hvad så med dette køretøj? Fartøjet, der bærer det rammende navn Thundertruck, er en reklamestunt for det tyske lydfirma Teufel. Arsenalet på det ombyggede MAN type 474-militærkøretøj består af otte store (og 34 kg tunge) “Rockster”-højttalere, der hver især er i stand til at afgive et lydtryk på 115 dB, samt to subwoofere til at give ekstra skub i bunden. Det hele er batteridrevet, og for at sætte ekstra gang i festen er der fire røgmaskiner, to stroboskoplamper og to køleskabe til drinks om bord.

Hvis monstertrucken kommer forbi på en festival, behøver man ikke danse i mudderet eller det støvede græs. Oven på bilen er der indrettet et 13 kvadratmeter stort dansegulv.

Blandt de tekniske data for uhyret kan nævnes, at det hele vejer 25,4 tons, har en maksimumhastighed på 90 km/t og en samlet forstærkereffekt på 7.800 watt.

Desværre skal man – i hvert fald indtil videre – helt til Tyskland for at opleve det rullende, paramilitære diskotek.

Thundertruck

Les videre
Exit mobile version