TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Q inde og ude

Hifistore.dk og Now-in-stereo lancerer en række nye højttalere fra Q Acoustic

forfatter
Publiceret 15/01/2013 - 09:13

Engelske Q Acoustic kommer nu også med et sortiment i indbygningshøjttalere og udendørshøjttalere. De nye serier i bygger på de samme principper som i de øvrige Q Acoustic modeller. Alle indbygningsmodellerne er udstyret med en 6,5” bas/ mellemtoneenhed af prolypropylen, og i den eksklusivere Performance serie er der en sprøjtestøbt specialdæmpet Nano-partikelbaseret membran. Alle modeller leveres med et hvidt rundt gitter som kan males i andre farver efter behov.

Professional serie 6,5” single stereo højttaler giver dig mulighed for at høre stereo med blot en højttaler. Den har to 19 mm diskantenheder der kan vinkles. Bassenheden er på 6.5″. Pris (for én stk.) 899 kr. Professional series 6,5″ findes også som stereohøjttaler, hvor et sæt koster 1.299 kr.

For udendørs brug kommer Q Acoustic Qi 65, for den der ønsker musik i haven hele året rundt. Finishen er en graniteffektstruktur og højttaleren rummer en 6,5” bas/mellemtone og en 1” diskant. Pris pr stk. 2.299 kr.

Qi 45 EW er en kompakt tovejshøjttaler til vægmontering både indendørs og udendørs. Kabinettet er lavet af UV bestandig ABS plast med aluminium frontgrill. Pris pr stk. 1.299 kr.

www.hifistore.dk

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend