Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Q inde og ude

Hifistore.dk og Now-in-stereo lancerer en række nye højttalere fra Q Acoustic

Skrevet af / 15/01/2013 - 09:13
Q inde og ude

Engelske Q Acoustic kommer nu også med et sortiment i indbygningshøjttalere og udendørshøjttalere. De nye serier i bygger på de samme principper som i de øvrige Q Acoustic modeller. Alle indbygningsmodellerne er udstyret med en 6,5” bas/ mellemtoneenhed af prolypropylen, og i den eksklusivere Performance serie er der en sprøjtestøbt specialdæmpet Nano-partikelbaseret membran. Alle modeller leveres med et hvidt rundt gitter som kan males i andre farver efter behov.

Professional serie 6,5” single stereo højttaler giver dig mulighed for at høre stereo med blot en højttaler. Den har to 19 mm diskantenheder der kan vinkles. Bassenheden er på 6.5″. Pris (for én stk.) 899 kr. Professional series 6,5″ findes også som stereohøjttaler, hvor et sæt koster 1.299 kr.

For udendørs brug kommer Q Acoustic Qi 65, for den der ønsker musik i haven hele året rundt. Finishen er en graniteffektstruktur og højttaleren rummer en 6,5” bas/mellemtone og en 1” diskant. Pris pr stk. 2.299 kr.

Qi 45 EW er en kompakt tovejshøjttaler til vægmontering både indendørs og udendørs. Kabinettet er lavet af UV bestandig ABS plast med aluminium frontgrill. Pris pr stk. 1.299 kr.

www.hifistore.dk

 

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Her er Lyngdorfs nye højttaler

Vi hørte Linns nye højttaler

Scroll to Top