TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Perlisten – Perceptual listening

Amerikansk-danske Perlisten Audio kan spille højt og ultrarent.

forfatter
Publiceret 18/03/2022 - 11:16

Helt nye højttalermærker ser vi ret ofte. Men nye højttalere i den ambitiøse ende og med egenudviklede højttalerenheder, det er alt andet end hverdagskost.

Det er imidlertid, hvad Perlisten Audio står for. Firmaet er hjemmehørende i USA og er stiftet i 2016, men er nyt på det danske marked. Og skal man dømme ud fra anmeldelser i hjemlandet, ser det lovende ud.

Perlisten Audio Står for “Perceptual Listening,” en helt ny lytteoplevelse. Bag selskabet står amerikanske Daniel Roemer og danske Lars Johansen, som blandt meget andet er kendt fra Peerless og Miller & Kreisel.

Alle Perlistens højttalerenheder udvikles og fremstilles in-house på egen fabrik, og alle Perlisten modeller kan fungere som lukket kabinet eller basrefleks til brug med eller uden mærkets subwoofere.

Perlisten Audio fremhæver, at de er bygget på videnskabelig grund og deler gerne detaljeret teknisk information og måledata. De viser stolt frekvensmålinger (on- og off-axis), kurver for impedans, fase, forvrængning og spektrogrammer med off-axis gengivelse langs vertikale og horisontale akser.

Vi har ikke endnu fået oplyst priser på Perlistens modeller. Men det ser voldsomt ambitiøst ud. Firmaet skulle også være det første, der har opnået certificering efter THX Dominus, som er en ny standard for hjemmebiografer på op til 184 kvadratmeter ved lydtryk op til 120 dB med minimal forvrængning.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend