TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Opdateret version af den vanvittige Audio Pro Drumfire

Endelig får den hårrejsende festhøjttaler Drumfire Google Cast og AirPlay 2.

forfatter
Publiceret 26/04/2022 - 15:16

Da vi testede party-højttaleren Drumfire fra svenske Audio Pro i 2019, var det nærmest, så vinduerne truede med at sprænges. Så højlydt var højttaleren, der lignede en guitarforstærker med en mindre højttaler oven på et baskabinet, og samtidig imponerende den med at spille pænt og rent, når det var det, vi ville.

Audio Pro Drumfire II presets
Audio Pro Drumfire II har seks forhåndslagringer mod forgængerens fire. (Foto: Audio Pro)

Chromecast og AirPlay 2

Audio Pro har deres eget multirumssystem, så flere højttalere kan spille sammen. Lidt ligesom Sonos. Og det er alt sammen fint nok, men med den nye Drumfire II er andre behov også blevet dækket, for den nye udgave har fået AirPlay 2 og Google Cast (Chromecast) oveni. Det betyder, at den burde være interessant for endnu flere, når der nu bliver taget hensyn til både Apple- og Android-brugere.

Højttaleren har også Spotify Connect og Bluetooth.

Derudover bliver vi lovet, at den har fået endnu bedre lyd, og antallet af knapper til forhåndslagring er øget til seks. Gem dine yndlingsradiostationer eller ditto playlister, så behøver du ikke at tage mobilen frem hele tiden.

Audio Pro Drumfire II white scaled 1
(Foto: Audio Pro)

Du kan nøjes med at købe toppen

Ligesom før kan man nøjes med at købe tophøjttaleren, der nu hedder Drumfire D-2, uden den nederste subwoofer. Hvis man lider af pladsmangel eller bare synes, det bliver for vildt med subwooferen. Audio Pro lover, at man stadig vil få en stor og fyldig lydgengivelse.

Audio Pro Drumfire D 2 scaled 1
Hvis du bare vil købe tophøjttaleren, kan du også det. (Foto: Audio Pro)

Pris og tilgængelighed

Audio Pro Drumfire II fås i farverne sort, hvid og grå, og vil være i butikkerne fra den 29. april. Prisen er 6.000 kroner for hele riggen, mens topforstærkeren Drumfire D-2 koster 3.300 kroner.

audiopro.com

Audio Pro Drumfire II guitar scaled 1
Nej, Drumfire II er ikke en guitarforstærker, men en vild og blodig party-højttaler. (Foto: Audio Pro)

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Nakamichi vækker dragen til live! Soundbaren har i alt 21 kanaler og Dolby Atmos surround.
Tjek den heftige JBL-soundbar Bar 1300 er JBL's hidtil bedste og mest avancerede soundbar, som skal give os ægte biograffølelse derhjemme.
LG's soundbars tilpasses rummet LG's nye soundbars SC9 og SE6 skal give omsluttende lyd og en række alsidige funktioner.
Følg Lyd & Billede