TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Opdateret version af den vanvittige Audio Pro Drumfire

Endelig får den hårrejsende festhøjttaler Drumfire Google Cast og AirPlay 2.

forfatter
Publiceret 26/04/2022 - 15:16

Da vi testede party-højttaleren Drumfire fra svenske Audio Pro i 2019, var det nærmest, så vinduerne truede med at sprænges. Så højlydt var højttaleren, der lignede en guitarforstærker med en mindre højttaler oven på et baskabinet, og samtidig imponerende den med at spille pænt og rent, når det var det, vi ville.

Audio Pro Drumfire II presets
Audio Pro Drumfire II har seks forhåndslagringer mod forgængerens fire. (Foto: Audio Pro)

Chromecast og AirPlay 2

Audio Pro har deres eget multirumssystem, så flere højttalere kan spille sammen. Lidt ligesom Sonos. Og det er alt sammen fint nok, men med den nye Drumfire II er andre behov også blevet dækket, for den nye udgave har fået AirPlay 2 og Google Cast (Chromecast) oveni. Det betyder, at den burde være interessant for endnu flere, når der nu bliver taget hensyn til både Apple- og Android-brugere.

Højttaleren har også Spotify Connect og Bluetooth.

Derudover bliver vi lovet, at den har fået endnu bedre lyd, og antallet af knapper til forhåndslagring er øget til seks. Gem dine yndlingsradiostationer eller ditto playlister, så behøver du ikke at tage mobilen frem hele tiden.

Audio Pro Drumfire II white scaled 1
(Foto: Audio Pro)

Du kan nøjes med at købe toppen

Ligesom før kan man nøjes med at købe tophøjttaleren, der nu hedder Drumfire D-2, uden den nederste subwoofer. Hvis man lider af pladsmangel eller bare synes, det bliver for vildt med subwooferen. Audio Pro lover, at man stadig vil få en stor og fyldig lydgengivelse.

Audio Pro Drumfire D 2 scaled 1
Hvis du bare vil købe tophøjttaleren, kan du også det. (Foto: Audio Pro)

Pris og tilgængelighed

Audio Pro Drumfire II fås i farverne sort, hvid og grå, og vil være i butikkerne fra den 29. april. Prisen er 6.000 kroner for hele riggen, mens topforstærkeren Drumfire D-2 koster 3.300 kroner.

audiopro.com

Audio Pro Drumfire II guitar scaled 1
Nej, Drumfire II er ikke en guitarforstærker, men en vild og blodig party-højttaler. (Foto: Audio Pro)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend