Nye, norske minihøjttalere til minipris

Nykankomne Zone har ambitioner om at give dig gode trådløse højttalere lidt billigere end konkurrenterne.

Zone of Norway er et nyt firma, som for ikke så længe siden blev startet af to fyre i midten af tyverne. De to har i fællesskab brainstormet sig frem til ideen om at lave trådløse højttalere. Det lyder som en ide, der er oppe i tiden – selv om de ikke er alene med den.

De første produkter er kommet til salg i disse dage. Det drejer sig om to forskellige opladelige, bærbare højttalere i friske farver. Og det bedste er, at de ikke er specielt dyre.

Den mindste højttaler er så lille, at den kan gemmes i et kaffekrus. Zone Fashion Speaker til knap 300 kroner er forsynet med en opadvendt halvanden-tommes enhed, der spiller gennem et spalteformet gitter øverst på siderne. Da den understøtter NFC, er det let at parre den med mobilen og spille musik via Bluetooth.

Højttaleren har trådløs lading fra en docking-sokkel, som har indbygget batteri, og kan udvide batteritiden til højttaleren fra tre timers spilletid, til syv timer. Zone-højttaleren kan også lades alene med et USB-kabel, og den lille ladedokken kan tilmed også lade andre enheder, f. eks. mobiltelefoner med induktionslading.

Den større Zone Box til knap 400 kr har to fremadvendte 1,75″ enheder. Zone Box med Bluetooth er i stereo, men her må du undvære NFC og ladedock. Man kan også tilkoble den med et 3,5 mm minijackkabel. Zone Box har fem timers spilletid på en opladning.

Begge højttalerne betjenes med touchpaneler på toppen, og leveres med kabler.

Zone of Norway

Les videre
Exit mobile version