Nyhed

Nest Mini: Googles mindste højttaler fornyes

Googles mindste smart-højttaler kommer i en ny version med kraftigere stemme – og bedre hørelse!
forfatter

Smart-højttalere med indbygget stemmeassistent har gjort deres indtog i de skandinaviske hjem, og Googles egen Home Mini har været en af de mest populære indtil videre. Sandsynligvis fordi den er en meget enkel, kompakt og overkommelig adgangsbillet til Googles Assistant-verden.

Nu kommer den i en ny og væsentlig opgraderet” version.

Ny version: Nest Mini

Minihøjttaleren fra Google vil for fremtiden hedde Nest Mini. Den fås i to farver – mørk og lys grå. Størrelsen og formen bliver meget ligesom på forgængeren, men vi bliver lovet bedre lyd. Bassen skulle være væsentlig kraftigere end på den originale Mini, og lyden mere naturtro og nuanceret.

Nest Mini får også en ekstra mikrofon, der vil give den markant bedre “hørelse” i støjende omgivelser, plus en kraftigere processor, der vil give hurtigere reaktion på kommandoer. Selve lydniveauet justerer sig også automatisk til omgivelserne.

Geir Gråbein Nordby skrev bl.a., da han testede Google Home Mini i 2018:

“… Mini-højttaleren er den store stjerne. Den kan alt, hvad den større Home-højttaler kan, og det med klarere lyd på tale. Her har man nemlig ikke presset ekstra bas ud af højttaleren, fordi man ikke regner med, at den skal bruges til musik i samme grad. Den kan selvfølgelig fint spille musik og har en lydkvalitet på niveau med en udmærket bærbar Bluetooth-højttaler.”

Den kan altså være en fin “byggeklods”, hvad enten man vil tjekke stemmestyring ud eller opgradere hjemmet med smart-assistenter i flere rum.

Nest Mini er tilgængelig til forudbestilling nu. Den kommer i salg den 22. oktober og vil koste det samme som forgængeren: 449 kroner (vejledende).

Google Nest Mini på pricerunner.dk

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.