TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Musik både ude og inde

Klipsch KMC 3 er et kompakt, trådløst musikanlæg med en efter sigende imponerende basgengivelse.

forfatter
Publiceret 22/05/2013 - 13:19

Klipsch KMC 3 er et kompakt musiksystem beregnet både til stikkontakten derhjemme eller til at køre på batteri. Den er lille nok til at blive benyttet stort set hvor som helst – og robust nok til en tur i parken eller på stranden.

Musikken streamer du til højttaleren via Bluetooth, og systemet er kompatibelt med Aptx-protokollen, hvilket giver bedre lydkvalitet end den sædvanlige Bluetooth-forbindelse. Højttaleren husker den sidste, tilkoblede enhed, som genetablerer forbindelsen, så snart den er inden for rækkevidde.

Man kan også forbinde analogt via 3,5 mm minijack. USB-port har Klipsch KMC 3 også, men den kan kun bruges til opladning af mobilen eller musikafspilleren.

Kraftig
Forstærkerkraften er oplyst til at være 2 x 15 watt RMS, hvilket er ganske velvoksent for sådan en lille højttaler (Mål (H x B x D): 18,3 x 43,2 x 14 cm). To fuldtoneelementer og et separat baselement skal sammen med to basrefleksporte sørge for “et solidt lydtryk over hele frekvensområdet”, som det udtrykkes i pressemeddelelsen.

Anlægget har indbygget, digital lydprocessering (DSP), hvilket skulle give en mere jævn frekvensrespons og dynamisk gengivelse ved alle lydniveauer.

Klipsch KMC 3 er tilgængelig i hvid eller sort. En dansk pris kender vi ikke endnu, men i USA koster den USD 400, så vi gætter på cirka 2.300 danske kroner for Bluetooth-højttaleren, når den rammer butikkerne i løbet af juni måned.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend