data-srcset

Højttalere

KEF lancerer en hvidklædt version af sine jubilæumshøjttalere.

I forbindelse med 50-års jubilæet for to år siden udsendte KEF de meget innovative LS50. En kompakt højttaler med buet front og KEFs karakteristiske Uni-Q koaksialelenhed med en 13 cm bas/mellemtone med diskanten i midten. Selve kabinettet er lavet af en polyester/glasfiberblanding på fronten, kombineret med MDF i selve kabinettet.

LS50 blev godt modtaget blandt både kritikere og kræsne entusiaster, og regnes som en af de bedste kompakthøjttalerne til i prisklassen omkring 10.000 kroner. Nogle går så langt, at de sammensætter de små KEF’er med langt dyrere udstyr, som high-tech forstærkerne fra Devialet (som kan programmeres med SAM rumkorrektionfiltre til LS50).

kef_ls50_white_3

Back in white
If it ain’t broke, don’t fix it. Men højttalerproducenterne må alligevel forny sig fra tid til anden. Og hvis ikke med ny teknik, så i hvert fald med nye klæder!

LS50 kom oprindelig udelukkende i en sort pianolak-version med gyldent Uni-Q element, men nu kan du også få dem med hvidlakeret finish og blå enheder. Hvem ved, måske vil den hvide version have lettere ved at blive accepteret i hjemmet?

kef_ls50_white_2-580x625

Læs testen af LS50 her (link til vores norske søsterblad).

annonce
annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også