Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

JBLs klassikere får en lillebror

JBL udvider sin vellykkede klassiker-serie med en minimodel, L52 Classic, der er lige til at tage under armen.

JBL har haft sucecs med sine retro-modeller, der er genfortolkninger af klassiske modeller fra før verden gik af lave – dengang alle JBL-højttalere var Made in USA. De har også mere end en gang taget chefredaktøren med storm. Det skete både med JBL L100 Classic og JBL L82 Classic. Nu udvider JBL serien med en lille ny. Og den er virkelig lille.

Råfed retrohøjttaler JBL’s klassiske bestseller er genopstået som en af de mest festlige højttalere, vi har hørt i lang tid.

JBL L52 Classic er omtrent på størrelse med et A4-ark og vejer bare fem kg. Men den emmer stadig af klassisk JBL – med et kabinet i valnøddefiner og selvfølgelig den velkendte skumfront, som fås i sort, blå og (retr)orange.

JBL L52 Classic kan fås med frontskum tre farver. Men orange er og bliver klassiskeren. (Foto: JBL)

L52 Classic er en tovejs-basreflekshøjttaler med 5,25″ bas/mellemtoneenhed og 20 mm titanium-domediskant med waveguide. Der er skruebøsninger på bagsiden, så højttaleren kan vægmonteres.

Prisen er ikke nagelfast endnu, men den kommer til at ligge mellem 7.500 kr. og 8.000 for et sæt, når de kommer til landet i sidste halvdel af oktober. Vi har allerede bestilt et sæt til test.

Annonce

JBL Synthesis-produktside

forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

1 Comment

  1. Paul R

    04/08/2021 at 19:51

    Kan ikke logge ind som abonnement
    Tryk som abonnement reagerer ikke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.