TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

JBL-nyheder til fest og action

Ny Partybox, ny Flip og nye træningspropper.

forfatter
Publiceret 04/09/2021 - 07:00

Der var godt nyt til de festglade, da Harman holdt sin præsentation af efteårets nyheder fra JBL. Nyheder, som skulle have været frigivet på den aflyste IFA-messe i Berlin, men som nu blev præsenteret fra Harmans nye europæiske hovedkvarter på havnen i Amsterdam.

Den fysisk og lydstyrkemæssigt største nyhed var JBL PartyBox 710. En flytbar (den har hjul) festhøjttaler med indbygget lysshow, der burde kunne sætte gang i selv den sløveste fest.

JBL PartyBox 710 (Foto: JBL)

Der loves en samlet effekt på 800 W RMS (et udsagn, som JBL selv må stå på mål for). Hvad der i hvert fald er sandt, er, at der er to 8″ basenheder med lang slaglængde og to ret store diskanthøjttalere, der burde kunne tåle en del tæsk. Der er projektionslys med otte forskellige RGB-animationer, og hele herligheden er tåler en regnbyge (IPX4-tæthed). JBL PartyBox 710 koster 5.999 kroner.

Der kommer også en mindre udgave, kaldet JBL PartyBox 110, der koster 2.999 kroner.

Til de mindre fester er den populære bluetoothhøjttaler JBL Flip kommet i version 6. En af nyhederne er, at den nu har separate diskanthøjttalere som supplement til den ovale basenhed. Det burde forbedre diskantgengivelsen i forhold til de fuldtoneenheder, som tidligere udgaver havde. JBL Flip 6 koster 1.099 kroner og fås i ni forskellige farver.

JBL Flip 6 (Foto: JBL)

JBL havde også nyheder inden for den helt personlige lyd. Blandt dem JBL Reflect Flow PRO, der er helt trådløse træningshørepropper med ANC. Ikke mindre end seks mikrofoner sørger for at fjerne støj fra omgivelserne og sikre god talekvalitet. En særlig mikrofon har alene til opgave at fjerne vindstøj. JBL Reflect Flow PRO er fuldkommen vandtæt (IP68) og lover hele 30 timers batteritid. Prisen er 1299 kroner.

JBL Reflect Flow PRO (Foto: JBL)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend