Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

JBL-nyheder til fest og action

Ny Partybox, ny Flip og nye træningspropper.

Skrevet af / 04/09/2021 - 07:00
JBL-nyheder til fest og action

Der var godt nyt til de festglade, da Harman holdt sin præsentation af efteårets nyheder fra JBL. Nyheder, som skulle have været frigivet på den aflyste IFA-messe i Berlin, men som nu blev præsenteret fra Harmans nye europæiske hovedkvarter på havnen i Amsterdam.

Den fysisk og lydstyrkemæssigt største nyhed var JBL PartyBox 710. En flytbar (den har hjul) festhøjttaler med indbygget lysshow, der burde kunne sætte gang i selv den sløveste fest.

JBL PartyBox 710 (Foto: JBL)

Der loves en samlet effekt på 800 W RMS (et udsagn, som JBL selv må stå på mål for). Hvad der i hvert fald er sandt, er, at der er to 8″ basenheder med lang slaglængde og to ret store diskanthøjttalere, der burde kunne tåle en del tæsk. Der er projektionslys med otte forskellige RGB-animationer, og hele herligheden er tåler en regnbyge (IPX4-tæthed). JBL PartyBox 710 koster 5.999 kroner.

Der kommer også en mindre udgave, kaldet JBL PartyBox 110, der koster 2.999 kroner.

Til de mindre fester er den populære bluetoothhøjttaler JBL Flip kommet i version 6. En af nyhederne er, at den nu har separate diskanthøjttalere som supplement til den ovale basenhed. Det burde forbedre diskantgengivelsen i forhold til de fuldtoneenheder, som tidligere udgaver havde. JBL Flip 6 koster 1.099 kroner og fås i ni forskellige farver.

JBL Flip 6 (Foto: JBL)

JBL havde også nyheder inden for den helt personlige lyd. Blandt dem JBL Reflect Flow PRO, der er helt trådløse træningshørepropper med ANC. Ikke mindre end seks mikrofoner sørger for at fjerne støj fra omgivelserne og sikre god talekvalitet. En særlig mikrofon har alene til opgave at fjerne vindstøj. JBL Reflect Flow PRO er fuldkommen vandtæt (IP68) og lover hele 30 timers batteritid. Prisen er 1299 kroner.

JBL Reflect Flow PRO (Foto: JBL)
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top