TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Indbygget fra B&O

Bang&Olufsen præsenterer sit nye indbygningssystem med vippefunktion på højttalerne

forfatter
Publiceret 10/01/2013 - 09:38

På årets CES lancerer Bang & Olufsen sit nyeste indbyggede lydsystem. Den integrerede løsning består af tovejs aktive højttalere (BeoLab 15), en aktiv subwoofer (BeoLab 16) og en rack-monterbar forstærker (Amplifier 1) – alle skabt til indlejring i væg eller loft.

– Denne løsning med aktive, indlejrede højttalere er tiltænkt indretninger, hvor der ønskes stor lyd uden at skulle skabe plads til fritstående højttalere, fortæller Product Manager Michael Jensen.

Den nye vippefunktion i BeoLab 15 gør det muligt at dirigere diskant- og mellemtonefrekvenserne i den retning, man ønsker. Højttalerne vipper automatisk ud fra væggen eller ned fra loftet i den foruddefinerede vinkel. Når systemet slukkes, vipper BeoLab 15 selv tilbage til den forsænkede position.

Samtlige enheder i de aktive højttalere er forsynet af sin egen forstærker. Lydsystemet opfylder internationale byggereglementer, idet forstærkerne og højttalerenhederne er adskilte. Derudover, siger man fra B&O, sikres en optimal basgengivelse takket være den innovative kabelkompensation, der automatisk kalibrerer signalet efter kabellængden (op til 100 meter).

BeoLab 15 er en tovejs aktiv højttaler med trykkammer, ¾” diskantenhed, 3″ mellemtoneenhed og vippefunktion på op til 45 ° fra den forsænkede position. BeoLab 16, den aktive subwoofer, består af to par 4″ basenheder i separate trykkamre, som spiller i fase via Bang & Olufsens Acoustic Balance Principle.

Amplifier 1 indeholder seks separate forstærkere. Subwooferen forsynes af to klasse D-enheder med en effekt på 2 × 150 watt. Hver BeoLab 15 får 150 watt til mellemtoneenheden og 45 watt til diskantenheden.

Vejledende udsalgspris 25.995 DKK (Inkluderer 2 stk. BeoLab 15, 1 stk. BeoLab 16 og 1 stk. Amplifier)

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Harman Kardon udfordrer konkurrenterne med ny soundbar Harman Kardon lover fantastiske lydoplevelser hjemme i stuen med den nye Citation MultiBeam 1100.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend