TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Harman-højttalere med Google Assistant

Du kan ikke alene snakke med Harmans nye højttalere, de kan også kobles sammen trådløst.

Google kryber snart ind i alt, hvad der findes af højttalere, og Harmans Citation-serie er ingen undtagelse.

Højttalerne må ikke forveksles med Harman Kardon Citation, som var nogle svinedyre forstærkere i 70’erne, men Harman er så overbevist om kvaliteten af højttalernes lyd, at de tør tage det gamle hædersnavn frem igen.

Ud over de højttalere, som Harmans Frank Brun viser på billedet øverst, kommer der en række andre højttalere i serien. Som starter omkring 2.000 kroner og ender ved 20.000 kroner for Citation Tower, der faktisk lød så godt, at vi allerede har bestilt et par testeksemplarer.

(Foto: Lasse Svendsen)

De gulvstående Tower får følgeskab af fire reolmodeller i forskellige størrelser samt en soundbar og en subwoofer.

Ikke alene har de mikrofon indbygget, så du kan bede Google Assistant om at spille festmusik; de kan også styres fra en app og sættes op til at spille i par – eller i hele huset, hvis man har flere.

(Foto: Lasse Svendsen)

Alle højttalerne har knapper, så de kan betjenes uden stemmestyring, og de større modeller har også en lille skærm på toppen.

Citation-serien vil være i butikkerne i oktober og fås i gråt eller sort stof.

 

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede