itemprop

Hack din Ikea-højttaler

Vores anmelder var vild med den sjove, skæve Frekvens-højttaler/discolampe. Nu kan du selv gøre den endnu sjovere.

“Årets sjoveste højttalerpakke!” Så begejstrede ord brugte vores anmelder Jonas Ekelund, da han testede Ikea Frekvens, som er et system af smarte højttalere og lamper, som på Lego-maner kan kombineres på mangfoldige måder.

Frekvens er udviklet i et samarbejde mellem den svenske møbelgigant Ikea og det lige så svenske designfirma Teenage Engineering.

Læs også Festlig IKEA-disko Årets sjoveste højttalerpakke med diskolamper, du sætter sammen, præcis som du vil.
 data-srcset

Nu føjer Teenage Engineering nye løjer til festen i form af “hacks,” til Frevens, der kan downloades gratis som modelfiler, man kan 3D-printe derhjemme, og derpå montere på højttalere og lamper.

Hvad for eksempel med en kopholder og håndtag til højttaleren, så du kan tage både festen og din Salted Caramel Latte med dig? Der er også fødder og endda hjul, som kan printes derhjemme.

Du kan læse mere, og hente filerne her: Teenage Engineering

 

 

annonce

 

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også

 data-srcset

JBL går ind i ANC-kampen

Nye støjdæmpende hovedtelefoner i luksusklassen skal tage kampen op mod Sony, Bose og de andre.

 data-srcset

Alt du har brug for på hjemmekontoret!

Vi på Lyd & Billede arbejder skam også hjemmefra. Kom med hjem til Gråbein og få tips til, hvordan du gør dit hjemmekontor til et underholdningscenter.

Scroll til toppen