TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Hack din Ikea-højttaler

Vores anmelder var vild med den sjove, skæve Frekvens-højttaler/discolampe. Nu kan du selv gøre den endnu sjovere.

forfatter
Publiceret 20/02/2020 - 10:37

“Årets sjoveste højttalerpakke!” Så begejstrede ord brugte vores anmelder Jonas Ekelund, da han testede Ikea Frekvens, som er et system af smarte højttalere og lamper, som på Lego-maner kan kombineres på mangfoldige måder.

Frekvens er udviklet i et samarbejde mellem den svenske møbelgigant Ikea og det lige så svenske designfirma Teenage Engineering.

Læs også Festlig IKEA-disko Årets sjoveste højttalerpakke med diskolamper, du sætter sammen, præcis som du vil.

Nu føjer Teenage Engineering nye løjer til festen i form af “hacks,” til Frevens, der kan downloades gratis som modelfiler, man kan 3D-printe derhjemme, og derpå montere på højttalere og lamper.

Hvad for eksempel med en kopholder og håndtag til højttaleren, så du kan tage både festen og din Salted Caramel Latte med dig? Der er også fødder og endda hjul, som kan printes derhjemme.

Du kan læse mere, og hente filerne her: Teenage Engineering

 

 

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Samsungs bedste soundbar på testbænken En af vores yndlings-soundbars er tilbage i en opdateret version. Samsung HW-Q995B giver fantastisk lyd til film!
Mindre og billigere Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ud, som om Sonos' planlagte Sub Mini bliver nogle måneder forsinket.
Soundbar til få hundrede kroner Creative Stage Air V2 er en en bærbar, batteridreven soundbar til næsten ingen penge
Hvor godt lyder Samsungs ultraslanke soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tyndeste soundbar, vi har set, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også nogle tricks, som gør den ekstra nem at placere.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Vi tabte kæben De små KEF LSX II er de bedste trådløse stereohøjttalere i prisklassen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend