Nyhed

Hack din Ikea-højttaler

Vores anmelder var vild med den sjove, skæve Frekvens-højttaler/discolampe. Nu kan du selv gøre den endnu sjovere.
forfatter

“Årets sjoveste højttalerpakke!” Så begejstrede ord brugte vores anmelder Jonas Ekelund, da han testede Ikea Frekvens, som er et system af smarte højttalere og lamper, som på Lego-maner kan kombineres på mangfoldige måder.

Frekvens er udviklet i et samarbejde mellem den svenske møbelgigant Ikea og det lige så svenske designfirma Teenage Engineering.

Festlig IKEA-disko Årets sjoveste højttalerpakke med diskolamper, du sætter sammen, præcis som du vil.

Nu føjer Teenage Engineering nye løjer til festen i form af “hacks,” til Frevens, der kan downloades gratis som modelfiler, man kan 3D-printe derhjemme, og derpå montere på højttalere og lamper.

Hvad for eksempel med en kopholder og håndtag til højttaleren, så du kan tage både festen og din Salted Caramel Latte med dig? Der er også fødder og endda hjul, som kan printes derhjemme.

Du kan læse mere, og hente filerne her: Teenage Engineering

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.