TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Go + Play bliver trådløs

Nye Go + Play Wireless får Bluetooth og bedre lyd.

forfatter
Publiceret 05/03/2013 - 12:16

Harman Go + Play har nu fået en større opdatering. Det mest åbenbare er, at lydkilden nu er trådløs takket være Bluetooth. For at forbedre lyden anvender den Harmans Truestream-teknik. Den har desuden en ny EQ-teknik, som skal give forbedret lydkvalitet.

harman-go-play-white-460x357

Ligesom tidligere findes der også 3,5 mm indgang til eksterne lydkilder og USB til at oplade mobile enheder. Otte styk D-batterier giver 10 timers batteridrift.

Den sorte model kommer 13. marts til en pris af 2.699 kroner, mens den hvide forventes til maj.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend