nyhed

Højttalere

I papirudgaven af vores årskavalkade, har sætternissen holdt prisfest med Audiovector QR3. Den koster i virkeligheden under det halve af det, som vi har skrevet!
forfatter

I Lyd & Billedes store kavalkadenummer, som lige nu er på vej ud til abonnenter og kiosker, finder man blandt vinderne Audiovector QR3, der løber med prisen som Årets Mellemklassehøjttaler. Desværre er prisen i følge bladet i den tunge ende, nemlig knap 42.000 kroner for et sæt.

Men det er altså fake news! Der har nemlig indsneget sig en fejl, da vi skrev priserne ind. Audiovector QR3 koster i virkeligheden under det halve for et sæt: 13.499 korner er den rigtige pris!

Vi beklager fejlen.

Læs hele testen af den fremragende højttaler her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.