Nyhed

Fås nu i fire farver

Dynaudio Special Forty får to nye træfinér-udførelser.
forfatter

De små, men meget potente Dynaudio Special Forty har siden 2017 været vores reference blandt kompakthøjttalere i prisklassen under 50.000 kroner. Med en Esotar-diskant fra Dynaudios dyrere high-end-modeller og et meget velafbalanceret lydbillede spiller de små højttaler opsigtsvækkende godt.

(Foto: Dynaudio)

Indtil nu har de været tilgængelige med to meget spektakulære typer træfinér. Den lakerede grå finér er skåret på tværs, så enderne af lagene kan ses gennem den klare lak. Den røde er noget for sig – dybere rød i virkeligheden end på billederne.

Men det har måske begrænset højttalernes appel. Derfor fås Special Forty nu i to nye krydsfinér-udførelser. Ebony Wave på billedet øverst og nedenfor samt Black Vine, der har rødorange toner i finéren.

(Foto: Dynaudio)

Træfinéren er fremstillet og monteret i hånden og derefter lakerer flere gange for at få ekstra glans i overfladen og få farverne bedre frem.

Højttalerne har ikke gennemgået nogen tekniske ændringer og lyder præcis som før.

(Foto: Dynaudio)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.