TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fås nu i fire farver

Dynaudio Special Forty får to nye træfinér-udførelser.

forfatter
Publiceret 23/04/2020 - 16:00

De små, men meget potente Dynaudio Special Forty har siden 2017 været vores reference blandt kompakthøjttalere i prisklassen under 50.000 kroner. Med en Esotar-diskant fra Dynaudios dyrere high-end-modeller og et meget velafbalanceret lydbillede spiller de små højttaler opsigtsvækkende godt.

(Foto: Dynaudio)

Indtil nu har de været tilgængelige med to meget spektakulære typer træfinér. Den lakerede grå finér er skåret på tværs, så enderne af lagene kan ses gennem den klare lak. Den røde er noget for sig – dybere rød i virkeligheden end på billederne.

Men det har måske begrænset højttalernes appel. Derfor fås Special Forty nu i to nye krydsfinér-udførelser. Ebony Wave på billedet øverst og nedenfor samt Black Vine, der har rødorange toner i finéren.

(Foto: Dynaudio)

Træfinéren er fremstillet og monteret i hånden og derefter lakerer flere gange for at få ekstra glans i overfladen og få farverne bedre frem.

Højttalerne har ikke gennemgået nogen tekniske ændringer og lyder præcis som før.

(Foto: Dynaudio)
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Samsungs bedste soundbar på testbænken En af vores yndlings-soundbars er tilbage i en opdateret version. Samsung HW-Q995B giver fantastisk lyd til film!
Mindre og billigere Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ud, som om Sonos' planlagte Sub Mini bliver nogle måneder forsinket.
Soundbar til få hundrede kroner Creative Stage Air V2 er en en bærbar, batteridreven soundbar til næsten ingen penge
Hvor godt lyder Samsungs ultraslanke soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tyndeste soundbar, vi har set, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også nogle tricks, som gør den ekstra nem at placere.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Vi tabte kæben De små KEF LSX II er de bedste trådløse stereohøjttalere i prisklassen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend