TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Endelig kommer Klipsch Jubilee

De gigantiske Jubilee skal være de bedste Klipsch-højttalere nogensinde.

forfatter
Publiceret 18/01/2022 - 19:56

Hvis du troede, at de enorme Klipschorn var flagskibet, så tjek de her ud. Klipsch Jubilee er endnu større, endnu sejere – og meget dyrere.

Vi har set dem før, men selv om de skulle være debuteret på CES-messen i Las Vegas i 2021, måtte vi vente til dette års CES-cirkus på det færdige produkt. Som du altså kan se her, hvor Chad Charleston fra Klipsch viser den endelige udgave af Jubilee frem – jubilæumstaleren, der skulle markere Klipschs 75 års jubilæum sidste år.

Faktisk er Jubilee ikke en helt ny højttaler. Paul W. Klipsch (1904-2002) tegnede selv de første skitser tilbage i 1946, og tanken var at lave en stor tovejs fuldtone-hornhøjttaler med høj effektivitet.

Læs også Klipsch Klipschorn Klipschorn fylder 70 i år. Det fejrer vi ved at forvandle vores lytterum til et inferno.

Højttalerne er meget større end selv de ret massive Klipschorn fra Heritage-serien og har et enormt K-402 horn på toppen med en patenteret K-693 kompressionsdriver fra Celestion bagtil, der går ned til 350 Hz. Relativt meget dybere, end hvad der er normalt for en diskantenhed.

Skjermbilde 2022 01 18 kl. 09.21.45

Baskabinettet i bunden er også hornladet, for højest mulig følsomhed, og kabinettet, som er åbent under fronterne på billedet ovenfor, har også basporte for at øge effektiviteten yderligere ved lave frekvenser. Så lavt som 18-20 Hz, ifølge Klipsch.

Højttalerne leveres med et aktivt delefilter med DSP-styring af delingen, som giver brugeren både EQ, Time Alignment – tidskorrektion mellem enhederne – og fasestyring.

Skjermbilde 2022 01 18 kl. 09.22.09

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend